Jump to content

Samsung: Θα πουλά ανακυκλωμένα εξαρτήματα για επισκευή smartphone και tablet


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Samsung πριν από λίγες εβδομάδες, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το iFixit για να διευκολύνει τις επισκευές DIY για τους χρήστες της και σύντομα η εταιρεία θα αρχίσει να παρέχει αυθεντικά ανταλλακτικά, εργαλεία επισκευής και οδηγούς επισκευής σε πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν τα δικά τους προϊόντα Galaxy. Μέσω του iFixit, η Samsung θα πουλά σύντομα ανταλλακτικά όπως οθόνες, πίσω γυαλί-πρόσοψη και θύρες φόρτισης για τα Galaxy S20, Galaxy S21 και Galaxy Tab S7+ .

Τώρα μαθαίνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος “Self Service Repair”, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να επιστρέψουν τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματα στη Samsung για ανακύκλωση, τα οποία η εταιρεία ενδέχεται να μπορεί να επαναχρησιμοποιήσει, καθώς ο κολοσσός της Νότιας Κορέας λέγεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής προγράμματος ανακυκλωμένων ανταλλακτικών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα ανακυκλωμένων ανταλλακτικών, το κόστος επισκευής μιας οθόνης λέγεται ότι είναι το μισό από αυτό που είναι τώρα. Για παράδειγμα, αν ρίξετε και σπάσετε την οθόνη ενός Galaxy S22 αξίας 800$, θα σας κοστίσει μόνο 200$ για να αντικαταστήσετε την οθόνη. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η ποιότητα και η απόδοση των ανακυκλωμένων εξαρτημάτων θα είναι περίπου τόσο καλή όσο και των νέων ανταλλακτικών.

Με το χαμηλό κόστος που εισάγει το πρόγραμμα ανακυκλωμένων ανταλλακτικών, η επισκευή μιας συσκευής θα είναι πιο ελκυστική από τη συνολική απόκτηση μιας νέας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...