Jump to content

Samsung: Κερδίζει 71 βραβεία σχεδίασης iF, συμπεριλαμβανομένων τριών Gold Awards


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν επαρκεί μια συσκευή να έχει απλώς ένα υπερ-πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών για να αρέσει, απαραίτητο είναι αυτό το προϊόν να έχει και έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό! Μια συσκευή που τραβάει τα βλέμματα είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργήσει περισσότερες πωλήσεις. Αυτός είναι ο λόγος που οι εταιρείες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξουν προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό.

Κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό πως Samsung επιθυμεί να δημιουργεί αισθητικά πολύ όμορφες συσκευές και για αυτό επενδύσει περισσότερο στο κομμάτι του σχεδιασμού. Όπως ανακοίνωσε η Samsung, κράτησε το ρεκόρ της λαμβάνοντας συνολικά 71 βραβεία για δεύτερη φορά, συμπεριλαμβανομένων τριών Design Gold Awards, στα φετινά iF Design Awards (International Forum Design Awards), έναν γερμανικό διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού. Στα iF Design Awards 2022, ο διαγωνισμός της Samsung περιελάβανε 11.000 υποβολές από 57 χώρες.

Η Samsung κέρδισε βραβεία σχεδίασης για προϊόντα που κυμαίνονται από τηλεοράσεις έως οικιακές συσκευές, smartphones και σχέδια λογισμικού. Μεταξύ αυτών είναι το Galaxy Buds 2 και το One UI 4 της Samsung.

Tα πιο διάσημα βραβεία στο συνέδριο iF Design Awards είναι τα Design Gold Awards. Τα τρία Design Gold Awards που κέρδισε η Samsung φέτος αφορούν:
  • Το Freestyle, το οποίο είναι ένας δροσερός φορητός προβολέας/ ηχείο Bluetooth με 180 μοίρες πιθανής περιστροφής και μέγεθος οθόνης έως και 100 ίντσες.
  • Το Galaxy Z Flip 3, με την πιο λεπτή σχεδίαση και την εξωτερική του οθόνη, και την εμπειρία χρήστη που παρέχει το τηλέφωνο.
  • Η Bespoke Slim, η οποία είναι μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να είναι εύκολη στη χρήση.

Ο αντιπρόεδρος του “Κέντρου Διαχείρισης Σχεδιασμού” της Samsung Electronics, Jinsoo Kim, δήλωσε σε μια δήλωση: “Είναι σημαντικό να αναπτύσσουμε ένα σχέδιο που συνδυάζει μεταβαλλόμενες αξίες και καινοτόμες τεχνολογίες”.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...