Jump to content

Πολύ πιθανόν το νέο Samsung Galaxy Z Fold 4 να έχει 3x τηλεφακό


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετές βελτιώσεις επιθυμεί να φέρει η Samsung στο νέο της Galaxy Z Fold 4 και ήδη εργάζεται με κύριο μέλημα αυτή την σκέψη της. Φήμες λένε πως μεταξύ των θετικών αλλαγών περιλαμβάνονται και οι βελτιωμένες κάμερες που θα προσφέρουν ένα εφάμιλλο αποτέλεσμα λήψεων όπως εκείνο των μοντέλων S22.

Το τηλέφωνο θα ενσωματώνει τηλεφακό 10 MP με οπτική μεγέθυνση 3x, όπως αναφέρει το GalaxyClub. Προφανώς, πρόκειται για την ίδια κάμερα 3x που διαθέτουν και τα τρία μοντέλα Galaxy S22. Θα αντικαταστήσει την τρέχουσα κάμερα 12 MP 2x του Z Fold3.

Μπορεί να υπάρξει μια άλλη αλλαγή και στην κάμερα selfie φθάνοντας τα 10 MP. Δυστυχώς, η διαρροή δεν καθιστά σαφές εάν πρόκειται για την κάμερα selfie στην οθόνη του καλύμματος (η οποία έχει ήδη αισθητήρα 10 MP) ή αν είναι για την κάμερα κάτω από την οθόνη μέσα.

Η κάμερα Z Fold 3 UDC έχει ανάλυση μόνο 4 MP, η οποία παρήγαγε καλά αποτελέσματα, ωστόσο για είμαστε δίκαιοι, η τεχνολογία under display camera είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Τέλος πάντων, ακόμα κι αν η κάμερα UDC δεν δει τεράστια βελτίωση, το τηλέφωνο θα εξακολουθεί να έχει καλύτερη κάμερα selfie στην οθόνη του καλύμματος και ακόμα καλύτερες αν χρησιμοποιείτε τις κύριες κάμερες για selfies.

Μιλώντας για τις κύριες κάμερες, δεν έχουμε ακούσει πολλά για τις ευρείες και εξαιρετικά ευρείες μονάδες, επομένως δεν γνωρίζουμε εάν το Galaxy Z Fold 4 θα χρησιμοποιεί την κύρια κάμερα 50 MP από τα S22 και S22+ ή όχι, . Η νέα πτυσσόμενη ναυαρχίδα θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον, επομένως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα σύντομα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...