Jump to content

Η Google θα "κρύψει" αρκετές παλιές εφαρμογές από τους νέους χρήστες του Play Store


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάνεις τον λογαριασμό εάν θελήσεις να αριθμήσεις τις εφαρμογές που υπάρχουν στο Google Play Store, ωστόσο, κατά προσέγγιση το Statista μας λέει πως το επίσημο κατάστημα εφαρμογών Android διαθέτει περίπου 3,5 εκατομμύρια apps. Μέσα σε αυτά, ένα μεγάλο μέρος τους είναι πολύ ξεπερασμένο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια απαρχαιωμένη εφαρμογή βλάπτει ελάχιστα έως καθόλου το τηλέφωνο ή το tablet σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, μπορεί και η Google θέλει να κάνει τα πράγματα πιο ασφαλή για τους χρήστες Android. Γι’ αυτό λοιπόν, από τον Νοέμβριο του 2022, η Google θα κρύβει τις παλιές εφαρμογές από τους νέους χρήστες.

Εάν θέλετε να έχετε πάντα προς χρήση μια παλιά εφαρμογή, μην ανησυχείτε, θα μπορείτε ακόμα να τη χρησιμοποιήσετε κανονικά. Στην πραγματικότητα, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να το δείτε στο Play Store και ακόμη και να το εγκαταστήσετε ξανά εάν καθαρίσετε το τηλέφωνό σας ή το εγκαταστήσετε εκ νέου εάν μεταβείτε σε μια νέα συσκευή. Ωστόσο, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια εφαρμογή που η Google θεωρεί ότι είναι ξεπερασμένη, δεν θα εμφανιστεί στο Play Store.

Συγκεκριμένα, αυτό θα ισχύει για εφαρμογές Android που χρησιμοποιούν API Android παλαιότερα των δύο ετών σε σχέση με το τρέχον. Με άλλα λόγια, οι εφαρμογές που σήμερα στοχεύουν στο Android 10 ή προγενέστερη έκδοση θα αποκλειστούν από νέους χρήστες. Όταν ξεκινούν οι νέες εκδόσεις του Android, το παράθυρο των δύο ετών θα προχωρήσει ανάλογα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...