Jump to content

H OnePlus ετοιμάζει... "αντίγραφο" του Realme GT Neo3;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπουμε συχνά τώρα τελευταία εταιρείες του ομίλου BBK να λανσάρουν ανανεωμένα μοντέλα που δανείζονται στοιχεία μεταξύ τους. Για παράδειγμα, η σχεδίαση του επερχόμενου OnePlus Nord CE 2 Lite φαίνεται να είναι δανεισμένη από το Realme 9 Pro και το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus λέγεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιστό αντίγραφο του  Oppo Find N.

Ομοίως, τώρα μια νέα συσκευή OnePlus έχει μπει στο top των τελευταίων ειδήσεων και θα μπορούσε να είναι ένα ανανεωμένο μοντέλο του Realme GT Neo3. Το τηλέφωνο προφανώς ονομάζεται OnePlus Ace και ήδη το χρησιμοποιεί ένας χρήστης.

Στο Weibo, ο Lin Fenshou μοιράστηκε μια εικόνα στο feed του και είναι ενδιαφέρον ότι η συσκευή που χρησιμοποιούσε ήταν το ακυκλοφόρητο OnePlus Ace. Επιπλέον, ο δημοφιλής tipster του WHYLAB μοιράστηκε μια εικόνα ενός smartphone και μοιράστηκε το φύλλο προδιαγραφών του.

Όπως επισημαίνει tipster, αυτή η συσκευή φέρει τον αριθμό μοντέλου PGKM10 και αν κρίνουμε από τις προδιαγραφές, πρόκειται για ένα επερχόμενο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Σημειώστε ότι αυτή η συσκευή εμφανίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στον ιστότοπο πιστοποίησης 3C της Κίνας.

Σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών του OnePlus Ace

Η συσκευή OnePlus Ace ή η συσκευή PGKM10 διαφημίζεται ότι διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών. Θα μπορούσε να είναι μια οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μια μικρή οπή. Η συσκευή λέγεται ότι τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 8100 SoC. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό είναι ένα νέο chipset μεσαίας κατηγορίας που βλέπουμε επίσης στο Realme GT Neo3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη, το τηλέφωνο θα έχει κύριο φακό 50MP IMX766. Οι λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους αισθητήρες κάμερας δεν έχουν αποκαλυφθεί. Όσον αφορά την μπαταρία, η συσκευή προορίζεται να φιλοξενήσει μια κυψέλη 4.500 mAh με εκπληκτική υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 150 W!

Εκτός από αυτό, η OnePlus δεν έχει αποκαλύψει ρητά λεπτομέρειες για αυτό το τηλέφωνο, ωστόσο, η εταιρεία αναμενόταν να κυκλοφορήσει σύντομα ένα τηλέφωνο Dimensity 8100 και ίσως θα μπορούσε να είναι αυτή η συσκευή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...