Jump to content

Και τρίτο μοντέλο για την επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy Watch 5;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοινή παραδοχή φαίνεται πως αποτελεί για τους χρήστες του διαδικτύου ότι η νέα σειρά Galaxy Watch 5 της Samsung θα διαθέτει ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά, όμως τώρα μαθαίνουμε και για μια τρίτη έκδοση. Σύμφωνα με πηγές της ομάδας του SamMobile, η κορεατική εταιρεία θα μπορούσε να προσφέρει ένα μοντέλο “Pro” στην επόμενη σειρά Galaxy Watch της. Ένα άλλο μοντέλο του Galaxy Watch 5 είναι “big deal” γιατί μέχρι τώρα, η Samsung κυκλοφορούσε πάντα μόνο δύο παραλλαγές την ρολογιών στη σειρά Galaxy.

Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες για αυτό το φημολογούμενο Galaxy Watch 5 Pro εκτός από τον αριθμό μοντέλου SM-R925 και ότι θα μπορούσε να έχει μπαταρία 572 mAh. Η χωρητικότητα της μπαταρίας εμφανίζεται σε έναν κορεατικό ιστότοπο πιστοποίησης, αλλά δεν υπάρχει καμία σταθερή απόδειξη ότι θα είναι αυτή που θα τροφοδοτεί το Galaxy Watch 5 Pro.

Εάν οι φήμες για την μπαταρία είναι αληθινές, τότε η Samsung ενδέχεται να την τοποθετήσει στην υποτιθέμενη έκδοση Pro και αυτό θα κάνει το Galaxy Watch 5 Pro τη συσκευή με τη μεγαλύτερη μπαταρία στη σειρά. Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με πηγές του ιστότοπου SamMobile, δεν είναι 100% βέβαιο ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει την Pro έκδοση της σειράς Galaxy Watch 5, οπότε μην έχετε ακόμα ελπίδες!

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τόσο το Galaxy Watch 5 όσο και το Watch 5 Classic θα διαθέτουν μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους τους, το Galaxy Watch 4 και το Watch 4 Classic . Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Galaxy Watch 5 πιθανότατα θα διαθέτει μπαταρία 276 mAh και το Galaxy Watch 5 Classic θα έχει κυψέλη 397 mAh.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...