Jump to content

Γνωστές λεπτομέρειες του επερχόμενου SoC της σειράς Snapdragon 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάνω σε μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 1 εργάζεται πυρετωδώς η Qualcomm και αναφορές αποκάλυψαν ότι μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με το όνομα Snapdragon 8 Gen 1 Plus μέχρι τις αρχές Μαΐου. Είναι πιθανό ότι ο κατασκευαστής chip’s με έδρα τις ΗΠΑ μπορεί να ανακοινώσει ένα νέο SoC της σειράς Snapdragon 7 μαζί του. Σήμερα, ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station μοιράστηκε τις βασικές λεπτομέρειες της επόμενης γενιάς Snapdragon 7-series SoC.

Η διαρροή αποκαλύπτει ότι το επερχόμενο SoC της σειράς Snapdragon 7 θα αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Cortex-A710 με χρονισμό στα 2,36 GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex-A510 που θα λειτουργούν στα 1,80 GHz. Θα είναι ένα chipset 4nm που θα περιλαμβάνει την Adreno 662 GPU. Ο tipster ισχυρίστηκε ότι θα κατασκευαστεί από τη Samsung. Φαίνεται ότι τα πρώτα τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από το νέο sOc της σειράς Snapdragon 7 είναι ήδη στα σκαριά.

Παράλληλα, τον μήνα Μάιο, μαζί με το Snapdragon 8 Gen 1+ είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του και το νέο chip της σειράς Snapdragon 7. Εφόσον η Qualcomm υιοθέτησε ένα νέο όνομα για το SoC της σειράς Snapdragon 8, είναι πιθανό το SoC της σειράς 7 να γίνει επίσημο με το όνομα Snapdragon 7 Gen 1.

Σε σχετικές ειδήσεις, μερικές εταιρείες όπως η Xiaomi, η OnePlus, η Lenovo και η Motorola εργάζονται σε ναυαρχίδες με Snapdragon 8 Gen 1+. Ωστόσο, είναι πιθανό το Motorola Edge 30 Ultra (με την κωδική ονομασία Frontier ) να κάνει το ντεμπούτο του ως το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με ενσωματωμένο SD8G1+. Το SoC θα εμφανίζεται επίσης σε ένα νέο smartphone Lenovo Legion, το Samsung Galaxy Z Flip4 και ένα Galaxy Z Fold4. Εικάζεται ότι η επερχόμενη σειρά Redmi Note 12 θα είναι ένα από τα πρώτα smartphone με Snapdragon 7 Gen 1 .

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...