Jump to content

Tον Μάιο θα δούμε και ένα ισχυρότατο tablet της Honor


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρε το πράσινο φως από την Honor ένα νέο event που προγραμματίστηκε για τον Μάιο και η εταιρεία εκεί αναμένεται να τραβήξει την κουρτίνα και να αναδείξει ορισμένα νέα της προϊόντα.  Μαζί με μια νέα σειρά φορητών υπολογιστών, η εταιρεία θα λανσάρει επίσης ένα νέο κορυφαίο tablet, λέει ο tipster με το nickname Factory Manager.

Το κορυφαίο tablet θα είναι εξοπλισμένο με ένα “πολύ ισχυρό” chip, πιθανότατα μια συσκευή-ναυαρχίδα και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την αγορά των Android tablets του 2022. Αν και δεν αναφέρεται ρητά, ο tipster υπαινίχθηκε ότι το εν λόγω chip θα είναι μια άλλη έκδοση του MediaTek Dimensity 9000 με υψηλότερη συχνότητα. Αυτή η έκδοση απευθύνεται ειδικά σε tablet και φορητούς υπολογιστές με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πιθανότατα δεν θα φτάσει στα smartphones.

Η Honor κυκλοφόρησε το tablet V7 Pro πέρυσι με ένα παρόμοιο chipset που ονομάζεται MediaTek Kompanio 1300T. Ο επεξεργαστής βασίζεται στη διαδικασία των 6nm της TSMC και έχει 4×A78 μεγάλους πυρήνες + 4×A55 μικρούς πυρήνες και είναι πιθανό ότι το chip που περιγράφεται παραπάνω θα είναι επίσης μέρος της σειράς Kompanio.

Όσον αφορά τους φορητούς υπολογιστές που θα κυκλοφορήσουν στην εκδήλωση του Μαΐου, θα υπάρξει μια νέα σειρά Honor MagicBook που θα είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές της σειράς Intel 12ης γενιάς ή Ryzen 6000.

Νωρίτερα, ο ίδιος tipster είπε επίσης ότι η Huawei θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση τον Απρίλιο για να παρουσιάσει το νέο φορητό υπολογιστή MateBook και το Huawei Band 7.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...