Jump to content

Η νέα εγκοπή/οπή στο iPhone 14 Pro καταλαμβάνει περισσότερο χώρο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακάθεκτη η Apple θα συνεχίσει τις εργασίες της ώστε να προλάβει να παρουσιάσει ένα νέο προϊόν τον Σεπτέμβριο. Εκείνη την περίοδο, η νέα σειρά iPhone 14 θα κυκλοφορήσει επίσημα και η εμφάνιση του τηλεφώνου θα φέρει επίσης μεγάλες αλλαγές. Τελικά εγκαταλείπει την εγκοπή μετά από πέντε χρόνια και η αναλογία οθόνης προς σώμα θα είναι πολύ καλύτερη. Τώρα υπάρχουν νέα που λένε πως έχει εν μέρει αποκαλυφθεί σχεδόν ολόκληρη η εμπρόσθια και πίσω όψη του iPhone 14 Pro.

Η τελευταία εικόνα του iPhone 14 Pro είναι βασικά μια επιβεβαίωση των προηγούμενων αναφορών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση του νέου iPhone 14 Pro είναι ότι θα υιοθετήσει ένα σχέδιο που συνδυάζει μια μικρή κυκλική οπή και μια εξίσου μικρή εγκοπή λίγο πιο φαρδιά. Αυτό μοιάζει  με “θαυμαστικό” και ολόκληρη η περιοχή ανοίγματος δεν είναι μικρή. Στην πραγματικότητα, η περιοχή που καλύπτουν αυτές οι τρύπες φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από την τελευταία της εγκοπή. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο μεγαλύτερο αισθητήρα του Face ID.

Άλλες απόψεις αναλυτών, υποστηρίζουν πως η νέα σειρά iPhone 14 μπορεί να συνεχίσει να υιοθετεί την σχεδίαση του iPhone 13 και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σχήμα πλαισίων ορθής γωνίας. Το μπροστινό μέρος θα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά οθόνη με οπή από τη Samsung/LG. Αυτή η οθόνη θα υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως και 120 Hz. Θα υποστηρίζει επίσης έως και 6 GB μνήμης RAM καθώς και τη νέα γενιά τεχνολογίας LTPO.

Διαφορές και στην πίσω κάμερα

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στη σχεδίαση της πίσω κάμερας και οι νέες εικόνες renders μέχρι στιγμής αποκαλύπτουν ένα κυρτό σχέδιο για ολόκληρo το σετ καμερών. Ωστόσο,  κάθε φακός είναι ξεχωριστά κυρτός, κάτι που μοιάζει πολύ με το σχέδιο της μονάδας κάμερας του νέου Samsung Galaxy S22 Ultra. Επιπλέον, το νέο τηλέφωνο αναπόφευκτα θα αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς όπως η απόδοση και η απεικόνιση. Όμως, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο η έκδοση Pro θα χρησιμοποιεί το νέο chip A16 Bionic. Τα κανονικά iPhone 14 και iPhone 14 Max θα συνοδεύονται από τον τρέχοντα επεξεργαστή A15 Bionic.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία της σειράς iPhone 14. Επιπλέον, δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές σχετικά με αυτή τη σειρά. Όλα αυτά είναι εικασίες και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο τέλος από πλευράς Apple. Η τιμή του βασικού iPhone 14 μπορεί να είναι $799, αλλά το iPhone 14 Max θα μπορούσε να πωλείται για $899. Επιπλέον, τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα μπορούσαν να βγουν στο ράφι στα $1.099 και $1.199, αντίστοιχα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...