redalert19882000 Δημοσιεύτηκε September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2005 Χρειαζομαι ενα προγραμμα για τον καθαρισμο του υπολογιστη απο αρχεια αχρηστα.Κατι αλλο. Στον φακελο TEMP στα local settings εχει πολλα αρχεια .tmp. Αυτα χρειαζωνται? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Τι ειδους αρχεια εννοεις? Καντα delete, δεν χρειαζονται Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Διαφορα αρχεια. Οτι εχει π.χ στον φακελο των windows και δεν χρειαζωνται. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ είναι το ccleaner .Είναι free,try it! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ είναι το ccleaner .Είναι free,try it! :) thanks valeria :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ειναι πολυ καλο το ccleaner. Πηγαινε πολυ αργα ο υπολογιστης μου. Μετα απο ενα καθαρισμα με αυτο παει σφαιρα. Χωρις υπερβολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Και εμενα...Πολυ καλο τελικα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Και που το ξέρετε οτι είναι όλα τα αρχεία που καθαρίζει αχρείαστα βρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ειναι αχρηστα αν δεν τα χρειαζεται. Μπορεις να τα ξετσεκαρεις αν τα θελεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Φοβερό...90ΜΒ σκουπίδια χωρίς να ενεργοποιήσω τα προχωρημένα Το PC στην δουλειά που είναι celeron, συνήλθε :) ... thanks Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 μπορεις και το system mechanic αμα θες να σου στειλω ενα πραγματικο σπαστιρη οπου δουλευει επιτελους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 To system mechanic ορισμενες απο τις φορες που εκανα τους καθαρισμους που εχει μου χαλασε τα windows xp. Δεν ξερω αν σας τα εχει χαλασει κ εσας, παντως ειναι οτι χειροτερο να πας να φτιαξεις κατι και στο τελος να βλεπεις μια μαυρη οθονη μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 To system mechanic ορισμενες απο τις φορες που εκανα τους καθαρισμους που εχει μου χαλασε τα windows xp. Δεν ξερω αν σας τα εχει χαλασει κ εσας, παντως ειναι οτι χειροτερο να πας να φτιαξεις κατι και στο τελος να βλεπεις μια μαυρη οθονη μονο. τεσσερα προγραμματα που εχει παιζω μονο τα υπολοιπα δεν τα πειραζω καθολου αν και κανουν καλη δουλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 4 προγραμματα εκτος του system mechanic εννοεις? Γιατι οπως ειπα το system mechanic μου εχει χαλασει αρκετους υπολογιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Window Washer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ είναι το ccleaner .Είναι free,try it! :) Καταπληκτικό prog! Να 'σαι καλά Valeria... :O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Το ccleaner δεν καθαρίζει μόνο τα άχρηστα αρχεία αλλά κάνει και καθαρισμό της registry. Είναι πολύ καλό πρόγραμμα, υπάρχει και στα ελληνικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά! :O Δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο για να με ευχαριστείτε,τους δημιουργούς πρέπει να ευχαριστούμε που μας το παρέχουν και free! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 4 προγραμματα εκτος του system mechanic εννοεις? Γιατι οπως ειπα το system mechanic μου εχει χαλασει αρκετους υπολογιστες. βασικα και εμεαν μου εσβηνε αρχχεια που δεν επρεπε διοτι ειχα λαθος c-r-a-c-k και κατι εκανε και πριν απο 5 μηνες που βρηκα ενα να δουλευει ως δια μαγειας εχει καψει καθε κακη συνηθεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Πολύ καλό το ccleaner, πολύ καλύτερο από τα άλλα που είχα (registry mechanic, system mechanic). Θα ήθελα να προτείνω ένα εξίσου καλό και δωρεάν πρόγραμμα, κατασκευασμένο από Έλληνα (Φιλανδία μένει το παληκάρι), το Easy Cleaner. Μπορείτε να το κατεβουά από http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm#download Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Afcogos to easy cleaner to echo panta sto laaptoop Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts