Jump to content

Μπαίνουν νέα όρια στο WhatsApp όσον αφορά την προώθηση μηνυμάτων


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε στο WhatsApp να προωθήσετε ένα μήνυμα που έχει επισημανθεί με την ετικέτα “forwarded” μέχρι και σε 5 συνομιλίες τη φορά. Μπορείτε να προωθήσετε μηνύματα με την ετικέτα “Forwarded many times” σε μία συνομιλία κάθε φορά. Όπως εντοπίστηκε για πρώτη φορά από tipster, το WhatsApp προσθέτει τώρα περισσότερους περιορισμούς προώθησης σε μια προσπάθεια να μειώσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και την παραπληροφόρηση που επικρατούν στην πλατφόρμα.

Με την ενημέρωση του WhatsApp στην νέα έκδοση beta 2.22.7.2 για Android που ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον περασμένο μήνα, το WhatsApp άρχισε να περιορίζει τα μηνύματα με την ετικέτα “forwarded” για να προωθούνται σε μία ομαδική συνομιλία κάθε φοράΕν τω μεταξύ, μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα που έχουν επισημανθεί ως “Forwarded many times” με έως και μία συνομιλία/ομαδική συνομιλία κάθε φορά.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί το WhatsApp επιβάλλει αυτούς τους νέους περιορισμούς, δείτε τι αναφέρει η εταιρεία σε μια ανάρτηση υποστήριξης. “Αυτά τα μηνύματα μπορούν να προωθηθούν μόνο σε μία συνομιλία τη φορά, ως ένας τρόπος να διατηρηθούν οι συνομιλίες στο WhatsApp προσωπικές. Αυτό βοηθά επίσης στην επιβράδυνση της εξάπλωσης φημών, ιογενών μηνυμάτων και ψεύτικων ειδήσεων”, αναφέρει η υπεύθυνη ομάδα του WhatsApp.

Οι χρήστες που προσπαθούν να διαδώσουν ένα προωθημένο μήνυμα σε πολλές ομαδικές συνομιλίες, θα λάβουν τώρα ένα μήνυμα σφάλματος. Το μήνυμα σφάλματος αναφέρει “Τα προωθημένα μηνύματα μπορούν να σταλούν μόνο σε μία ομαδική συνομιλία τη φορά”.

Το WABetaInfo αναφέρει ότι η λειτουργία φτάνει τώρα στην έκδοση beta του WhatsApp για iOS. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ενημέρωση έρχεται ένα μήνα μετά την εισαγωγή της δυνατότητας στο WhatsApp beta στο Android. Σύμφωνα με την αναφορά, η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε WhatsApp beta για iOS 22.7.0.76.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...