Jump to content

Έρχεται το Xiaomi Book S 12.4 με Snapdragon 8CX GEN1 / GEN2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια πράγματα για το επερχόμενο Xiaomi Books S ακούσαμε μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε περισσότερα για το νέο φορητό υπολογιστή της Xiaomi. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, επειδή η Xiaomi φτιάχνει φορητούς υπολογιστές εδώ και λίγο καιρό. Το θέμα όμως είναι ότι δεν μιλάμε αυτή την φορά για ένα κανονικό laptop, αφού το νέο Xiaomi Book S 12.4 θα διαθέτει SoC της Qualcomm.

Ήδη από τον Μάρτιο, είδαμε τον φορητό υπολογιστή να τεστάρεται στο GeekBench. Σύμφωνα με το στιγμιότυπο από την πλατφόρμα αξιολόγησης επιδόσεων, μπορούσαμε να δούμε ότι το Xiaomi Book S 12.4 θα συνοδεύεται από το SoC Qualcomm Snapdragon 8cx Gen2. Προς το παρόν, ο ίδιος φορητός υπολογιστής εμφανίστηκε στο GeekBench με ένα άλλο SoC της σειράς, το Snapdragon 8cx (Gen1).

Έχουμε και τα δύο screenshots και έτσι λοιπόν μπορούμε καταλάβουμε πώς αποδίδει ο φορητός υπολογιστής σε διαφορετικές γενιές του ίδιου SoC. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στις βαθμολογίες του τρεξίματος.

Δύο επιλογές σε SoCs της Qualcomm

Καθώς η Xiaomi δοκιμάζει ήδη το Xiaomi Book S 12.4 με δύο γενιές SoCs Snapdragon 8cx, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δούμε και ένα τρίτο μοντέλο σε λειτουργία. Εννοούμε πρόσφατα, η Qualcomm παρουσίασε τον Snapdragon 8cx Gen3.

Πιστεύουμε ότι εάν η Xiaomi θέλει πραγματικά να φτιάξει ένα φορητό υπολογιστή Arm, θα πρέπει τελικά να επιλέξει να φέρει τον Snapdragon 8cx Gen3. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές εταιρείες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα δικά τους μοντέλα με τις πιο πρόσφατες προτάσεις σε chip;s αυτής της κατηγορίας. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το Lenovo ThinkPad X13s . Επίσης, η Microsoft ετοιμάζει ήδη το δικό της laptop, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα στα καταστήματα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...