Jump to content

Η βαθμολογία του Xiaomi 12 Pro στο DxOMark


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι αντίπαλοι του νέου Xiaomi Mi 12 Pro στην κατηγορία των premium smartphones είναι περισσότεροι από ότι υπολόγιζε και η ίδια η εταιρεία. Όσον αφορά την απόδοση της κάμεράς του στο DXoMark, για την ώρα σε μια πρώτη δοκιμή που έγινε, η συσκευή κατατάσσεται στην 14η θέση με συνολική βαθμολογία 131 πόντων (ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη έχει το firmware, άρα μελλοντικά θα το δούμε υψηλότερα στην γενική κατάταξη).

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται υποδέεστερο στις λήψεις φωτογραφιών, άλλωστε το Xiaomi Mi 12 Pro υιοθετεί σύστημα τριπλής κάμερας. Το τελευταίο περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50MP και έναν φακό πορτρέτου 50MP. Ο πρώτος αισθητήρας είναι ο ολοκαίνουργιος Sony IMX 707 CMOS με τεράστια είσοδο φωτός και επίσης διαθέτει φακό 7P καθώς και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Οι υπόλοιπες δύο βοηθητικές κάμερες 50MP χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Samsung JN1 CMOS με μέγεθος 1/2,76 ιντσών. Αλλά εάν ο φακός πορτρέτου είναι φακός 5P, η υπερ-ευρυγώνια κάμερα έχει φακό 6P.

Εκτός από τοhardware, η κάμερα του Xiaomi Mi 12 Pro έρχεται και με βελτιωμένους αλγόριθμους λογισμικού. Μεταξύ αυτών, θα πρέπει να αναφέρουμε το CyberFocus, το οποίο είναι ένα σύστημα παρακολούθησης εστίασης που μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα ανθρώπινα σώματα, πρόσωπα, ακόμη και γάτες, σκύλους και άλλα μικρά ζώα. Εφόσον κάνετε διπλό κλικ, μπορείτε να κλειδώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο κατά την δική σας βούληση και να επιτύχετε την εστίαση.

Χάρη σε αυτό, το Xiaomi Mi 12 Pro έχει γίνει ιδανικό για γυρίσματα. Μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα της ταινίας, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία λήψης των απλών χρηστών.

Εμείς πάντως θεωρούμε πως θα έχουμε σύντομα μια αναθεώρηση από την ομάδα του DxOMark, αρκεί να δοθούν γρήγορα οι πρώτες ενημερώσεις της συσκευής!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς IP67/68 δεν βλέπω να ανεβαίνει και πολύ ψηλά. Εκτός κι αν μετράνε μόνο τις επιδόσεις των καμερών. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...