Jump to content

Refurbished εκδόσεις των MacBook Pro 14 και 16, διατίθενται προς πώληση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτοιμες προς πώληση είναι οι refurbished εκδόσεις των μοντέλων MacBook Pro 14 και 16 ιντσών που είναι εξοπλισμένα με chips M1 Pro και M1 Max. Αυτή είναι η πρώτη φορά που διατίθενται οι refurbished εκδόσεις αυτών των φορητών υπολογιστών με έτος κυκλοφορίας το 2021.

Ξέρουμε καλά πως η Apple διαθέτει μια σειρά διαφορετικών μηχανημάτων και διαμορφώσεων, με πολλές επιλογές M1 Pro‌ και μερικά ανώτερης ποιότητας όπως το MacBook Pro με το M1 Max‌. Ένα βασικό μοντέλο MacBook Pro 14 ιντσών με chip M1 Pro‌, CPU 8 πυρήνων και GPU 14 πυρήνων κοστίζει 1.800 $, μια μικρή αλλά υπαρκτή έκπτωση από την αρχική τιμή των 2.000 $.

Ένα ανακατασκευασμένο MacBook Pro 16 ιντσών με chip M1 Max‌, CPU 10 πυρήνων, GPU 32 πυρήνων και 1 TB SSD, κοστίζει 3.149 $, εξοικονόμηση 350 $ σε σχέση με την τυπική τιμή των 3.499 $.

Περιορισμένο είναι το απόθεμα αυτήν τη στιγμή σε αυτές τις εκδόσεις φορητών υπολογιστών, επειδή τα περιεχόμενα του refurbished μοντέλου ποικίλλουν ανάλογα με το τι έχουν στείλει οι άνθρωποι για επισκευή και αντικατάσταση σε κάθε κατάστημα, επομένως αυτά τα μηχανήματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν γρήγορα. Η Apple θα ανανεώνει τακτικά το κατάστημα με αυτές τις εκδόσεις macbook, με τις διαθέσιμες προδιαγραφές να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Όλοι οι refurbished Macs υπολογιστές διαθέτουν την ίδια εγγύηση ενός έτους που διατίθεται με τα ολοκαίνουργια προϊόντα, μαζί με όλα τα εγχειρίδια και αξεσουάρ. Κάθε refurbished  συσκευή της Apple περνάει από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμής, επισκευής, επανασυσκευασίας και καθαρισμού. Οι τυπικές εγγυήσεις ενός έτους μπορούν να επεκταθούν με το AppleCare +.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...