Jump to content

Χρήστης του OnePlus Nord 2 τραυματίστηκε όταν εξερράγη η συσκευή


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kι άλλο ατυχές συμβάν με έκρηξη τηλεφώνου περιγράφεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υποστηρίζεται πως είναι μια μονάδα OnePlus Nord 2 που εξερράγη κατά την διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης προκαλώντας τραυματισμούς στον χρήστη. Μια ανάρτηση στο Twitter που ανήκει στον χρήστη @lakshayvrm, αναφέρει πως αυτή η μονάδα Nord 2 κατέστρεψε την παλάμη και το πρόσωπο του αδερφού του, αφού μέρη της συσκευής ανέβασαν υψηλές θερμοκρασίες και προκλήθηκε έκρηξη. Ο χρήστης σημειώνει πως αυτό το περιστατικό συνέβη όταν ο αδερφός τους μιλούσε στο τηλέφωνο. Η OnePlus απάντησε με tweet και είπε πως διερευνά το όλο θέμα.

Δεν περιορίστηκε μονάχα στις γραπτές περιγραφές ο χρήστης, αντιθέτως μοιράστηκε και ένα βίντεο όπου μπορούμε να παρατηρούμε μια κατεστραμμένη μονάδα smartphone που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι το OnePlus Nord 2. Το βίντεο υπογραμμίζει περαιτέρω την θρυμματισμένη οθόνη και τις αναθυμιάσεις από την κατεστραμμένη συσκευή. Ουδείς δεν είναι σίγουρος για την ακριβή αιτία αυτής της έκρηξης. Από την άλλη πλευρά, η OnePlus δεν έχει προσφέρει μια τεκμηριωμένη απάντηση για το όλο ζήτημα.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά περιστατικά έκρηξης μονάδων OnePlus Nord 2 που εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αμέσως μετά την κυκλοφορία του τηλεφώνου. Τον Σεπτέμβριο του 2021, μια μονάδα OnePlus Nord 2 είχε εκραγεί και ο χρήστης υπέβαλε αγωγής κατά της εταιρείας και του Amazon India. Εκείνη η μονάδα αγοράστε δέκα ημέρες πριν συμβεί το υποτιθέμενε περιστατικό και ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η έκρηξη συνέβη ενώ είχε την συσκευή στην τσέπη του. Ο χρήστης είχε πει πως υπέστη σοβαρές ζημιές.

Παρόμοιο συμβάν είχε λάβει χώρα στο Bengaluru τον Σεπτέμβριο του 2021. Ωστόσο, η OnePlus διαπίστωσε πως το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω εξωτερικών παραγόντων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...