Jump to content

Το κουτί του Google Pixel 6a διέρρευσε και μαρτυρά την εμφάνισή του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυάσχολη δείχνει να είναι η Google, αφού την δεδομένη χρονική στιγμή μεταξύ άλλων, η εταιρεία προσπαθεί να οργανώσει το πλάνο της που αφορά τις μεγάλες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια του φετινού συνεδρίου I/Ο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Το Pixel 6a θα ανακοινωθεί σε αυτό το event και θα είναι φυσικά η επόμενη νέα πρόταση της εταιρείας στην προσιτή σειρά smartphone της και μια συνέχεια του 5a που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Σήμερα μια μη επαληθευμένη πηγή μας φέρνει την εικόνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η οποία προφανώς ισχυρίζεται ότι απεικονίζει το κουτί λιανικής για το επερχόμενο Google Pixel 6a. Και αν αυτό είναι πραγματικό, τότε φαίνεται ότι η Google προσπαθεί να ενοποιήσει τη σχεδιαστική γλώσσα της σε όλη τη γκάμα των smartphone της, καθώς το Pixel 6a έχει μια εμφανώς κοινή εμφάνιση  με το Pixel 6 και δεν μοιάζει με το 5a και 4a σε τίποτα!

Η εμφάνιση της κάμερας στο πίσω μέρος είναι μοναδική και βοηθάει στην άμεση αναγνώριση του συγκεκριμένου τηλεφώνου ως ένα μέλος της ευρύτερης οικογενείας Pixel. Η σειρά Pixel a αποτελείται μέχρι στιγμής από τηλέφωνα με αξιοπρεπή τιμή, λογική απόδοση και αξιόλογες κάμερες. Ελπίζουμε να τηρεί όλα αυτά τα κριτήρια και το Pixel 6a.

Από την εικόνα στο κουτί μπορούμε να διακρίνουμε δύο αισθητήρες κάμερας και ένα LED φλας, όμως απογοητεύει η έλλειψη αισθητήρα αυτόματης εστίασης λέιζερ.

Προηγούμενες διαρροές έδειχναν ότι το Pixel 6a θα είχε οθόνη OLED των 6,2 ιντσών, ένα ζευγάρι αισθητήρα 12 MP και μπαταρία 5.000 mAh. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα χάσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, η οποία θα ήταν η πρώτη για ένα Pixel a, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη σε καμία περίπτωση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...