Jump to content

Η Ρωσία θα ξεκινήσει ένα τοπικό κατάστημα εφαρμογών (NashStore) για να αντικαταστήσει το Google Play Store


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πυρετωδώς δουλεύουν οι Ρώσοι προγραμματιστές για να δημιουργήσουν ένα νέο κατάστημα εφαρμογών που μπορεί να αντικαταστήσει το Google Play. Το νέο κατάστημα εφαρμογών μπορεί να ξεκινήσει την λειτουργία του από 9 Μαΐου. Αυτή η ημέρα είναι εθνική εορτή στη Ρωσία για τον εορτασμό της νίκης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το YouTube και το Google Play ανέστειλαν όλες τις υπηρεσίες που βασίζονται σε πληρωμές, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών στη Ρωσία αυτόν τον μήνα, εν μέσω κυρώσεων της Δύσης.

“Δυστυχώς, οι Ρώσοι δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Google Play για να αγοράζουν κανονικά εφαρμογές και οι προγραμματιστές έχουν χάσει την πηγή εσόδων τους”, δήλωσε ο Vladimir Zykov, διευθυντής έργου στην πλατφόρμα Digital. “Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το ρωσικό κατάστημα εφαρμογών NashStore, είπε ο Zykov σε μια νέα του δήλωση. Το NashStore, το οποίο μεταφράζεται σε “OurStore” στα αγγλικά, θα εξυπηρετεί mobile συσκευές Android και τελικά θα είναι συμβατό με τη ρωσική τραπεζική κάρτα Mir.

Πολλές οι κυρώσεις!

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, έχουν επιβληθεί αρκετές κυρώσεις στη Ρωσία. Το έθνος καταβάλλει τώρα τα δυνατά του για να εξασφαλίσει ότι παρέχει στους πολίτες του. Παρ’ όλες τις κυρώσεις, ο πόλεμος εξακολουθεί να μαίνεται και χειροτερεύει. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν, αυτές οι κυρώσεις πιθανότατα δεν θα σταματήσουν τον πόλεμο. Ωστόσο, πιστεύει ότι η κύρωση θα ασκήσει κάποιου είδους πίεση στη Ρωσία. Προφανώς, αυτές οι κυρώσεις δεν αποτρέπουν τους Ρώσους από τον πόλεμο. Δεν γνωρίζουμε εάν οι κυρώσεις θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο ή όχι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ, οι αρμόδιες αρχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν τα δύο μεγάλα ιδρύματα σχεδιασμού chips, Baikal Electronics και MCST, στη λίστα των επιχειρήσεων κορμού. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι αυτό θα τη βοηθήσει να μεταφέρει επεξεργαστές από την TSMC σε εργοστάσια της ηπειρωτικής χώρας.

Προηγουμένως, η Baikal Electronics και η MCST ανέπτυξαν επεξεργαστές Elbrus, οι οποίοι και οι δύο κατασκευάζονταν από την TSMC.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...