Jump to content

Dyson Zone: Ένας φορητός καθαριστής αέρα που λειτουργεί και ως ακουστικά ANC


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ηλεκτρική σκούπα είναι μια οικιακή συσκευή ή εάν θέλετε ένα βασικό “εργαλείο” για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό και η Dyson έχει ήδη να προτείνει αρκετές προτάσεις σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Ωστόσο τίποτα δεν εμποδίζει την εταιρεία από το να δοκιμάσει την τύχη της και αλλού, έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να αποκαλυφθεί το νέο ζευγάρι ακουστικών Dyson Zone!

Βλέπετε ότι αυτό το προϊόν έχει ένα αφαιρούμενο εξάρτημα που είναι μια μικρογραφία των καθαριστών αέρα της Dyson για το σπίτι. Το σύστημα τραβάει αέρα από τα ακουστικά, τον σπρώχνει μέσω ενός καθαριστή 2 σταδίων που χρησιμοποιεί ηλεκτροστατικά μέσα για να προσελκύει σωματίδια από τον αέρα, ενώ διατηρεί το φίλτρο μικρό και ελαφρύ.

Το “προσωπείο” όπως το αποκαλεί η Dyson βρίσκεται κοντά στο πρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα δεν αγγίζει το δέρμα σας. Το Design on the Zone ξεκίνησε το 2016, πριν από την πανδημία, επομένως δεν σχεδιάστηκε με γνώμονα τις μάσκες, αλλά η εταιρεία παρέχει συνημμένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μάσκες FFP2.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πόσο πολύ έπρεπε η Dyson να μικρύνει την τεχνολογία της, ακολουθούν διάφορα πρωτότυπα που αναπτύχθηκαν με τα χρόνια. Συνολικά υπήρξαν περίπου 500 πρωτότυπα που κατασκευάστηκαν πριν καταλήξουν στο τελικό σχέδιο.

Το Dyson Zone μπορεί να προσαρμοστεί για να παρέχει τη σωστή ποσότητα αέρα είτε κάθεστε στο γραφείο σας είτε ασκείστε. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τον άνεμο να κατευθύνεται προς τη μύτη και το στόμα σας.

Άγνωστες οι υπόλοιπες δυνατότητές τους

Όσο για τα ίδια τα ακουστικά, διαθέτουν ακύρωση θορύβου και χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου, αλλά δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για τις ηχητικές τους δεξιότητες πέρα ​​από αυτό. Θα προσφέρουν έως και 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και θα φορτίζουν γρήγορα μέσω USB-C (60% σε 20 λεπτά). Μπορείτε να αφαιρέσετε τη μάσκα και να τα χρησιμοποιήσετε ως τυπικά ακουστικά.

Αλλά αν χρησιμοποιήσετε την νέα συσκευή με τη προσωπίδα συνδεδεμένη όπως προορίζεται, θα διαρκέσει 4 ώρες. Το Dyson Zone δεν είναι ακόμη έτοιμο για αγορά, αλλά θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Η τιμολόγηση θα ανακοινωθεί αργότερα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...