SIRHC Δημοσιεύτηκε September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2005 Πως μπορώ να μπλοκάρω πχ τα adds του myphone? Δοκίμασα να α) ενεργοποιήσω το add blocking του Zone Alarm Pro μα δεν απέδωσε καρπους και β) να μπλοκάρω το subdomain ads.myphone.gr το οποίο μεν πέτυχε αλλά δε δεν με άφηνε να μπω στο site καθώς η ΙΡ του domain + του subdomain είναι η ίδια... Καμία άλλη λύση; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Are you serious? Siga na min pareis tetoia pliroforia... Oi diafimiseis einai autes pou dinoun ena A eisodima sto myphone.. Pio eukola tha mathenes to password enos apo tous moderators para auto... pou leei o logos.. :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Pio eukola tha mathenes to password enos apo tous moderators para auto... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ πραγματικά δεν νομίζω οτι θα πάρεις πολλές βοήθειες. Μα καλά βρε παιδί μου κι εσύ δεν βρήκες κανένα άλλο site να πείς??? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ελεος. Παράδειγμα έδωσα επειδή το myphone είναι το forum στο οποίο πόσταρα το πρόβλημα μου. Αλλά και πάλι, αν σας βολεύει περισσότερο να σας δώσω παρόμοια στοιχεία για το Mobile-review αν και με ενιδαφέρει να μπλοκάρω όλες τις διαφημήσεις όλων των σαιτς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Μία είναι η λύση για το πρόβλημα σου! http://software-files.download.com/sd/V0C0Q8R1I7vk9GmfDPESHA1M4jOtPGABy8lBAHuJMty5R1piShKXfMZ12L-0blNR_HE7tEXyGJdzSDUHR_mQkgbGpvDykQK2/software/10359367/10297983/3/GoGoDataInstall.exe?ptype=3001&ontid=7786&siteId=4&edId=3&pid=10359367&psid=10297983. Βέβαια θα κλείσουν όλες οι διαφημίσεις από κάθε site που μπαίνεις, και δεν είναι τόσο καλό σε όσα site είσαι forumistas! Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 thanx a lot gia tin apantisi. 8a to dokimasw k to poli poli den to xrisimopoiw sto myphone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πάντως αμα χρησιμοποιεις firefox μπορεις με το adblock να μπλοκάρεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Χρησιμοποιώ opera 8.5 και έτσι η toolbar που μου προτείνατε πιο πάνω δεν κάνει δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts