Jump to content

Το TikTok εργάζεται σε μια λειτουργία "Ιστορικό παρακολούθησης"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απέραντη είναι η βιβλιοθήκη με τα διάφορα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο TikTοk και πολλές φορές δεν αποθηκεύουμε το υλικό που μας αρέσει ούτε καν θυμόμαστε το όνομα του χρήστη για εκ νέου προβολή, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, σωστά; Λοιπόν, επειδή υπάρχει κατανόηση από την ομάδα του TikTok, θα κυκλοφορήσει μια δυνατότητα για να μπορείτε να δείτε ποια βίντεο έχετε παρακολουθήσει και στη συνέχεια να βρείτε το εν λόγω βίντεο, δηλαδή θα υπάρχει πλέον ιστορικό παρακολούθησης.

Ναι, όπως αναφέρθηκε αρχικά από το TechCrunch , ο Hammod Oh, ένας χρήστης του Twitter που ανακαλύπτει επερχόμενες λειτουργίες σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ανακάλυψε ότι το TikTok δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα “Ιστορικό παρακολούθησης”. Η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν εύκολα ποια βίντεο έχουν ήδη παρακολουθήσει για έως και επτά ημέρες. Έτσι θα αποτελέσει παρελθόν η ατελείωτη αναζήτησή σας για βίντεο που σας άρεσαν αλλά δεν μπορούσατε να τα ξαναβρείτε!

Ο Hammod Oh μοιράστηκε ένα screenshot που δείχνει μια νέα επιλογή που ονομάζεται “Ιστορικό παρακολούθησης”, η οποία πιθανότατα βρισκόταν στην ενότητα “περιεχόμενο και δραστηριότητα” στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής TikTok.

Προς το παρόν, η νέα λειτουργία “Ιστορικό παρακολούθησης” του TikTok είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες που συμμετέχουν στο δοκιμαστικό πρόγραμμα.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...