Jump to content

Μετρήθηκε η απόδοση του BlackShark 5 στο GeekBench


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μικρό είναι πλέον το διάστημα που έχει απομείνει έως ότου να εμφανιστούν επισήμως στην Κίνα τα νέα Black Shark 5 και Black Shark 5 Pro, άρα είναι λογικό να εμφανίζονται οι δύο νέες επερχόμενες συσκευές στο Geekbench, επιδεικνύοντας τα SoCs Snapdragon 870 και Snapdragon 8 Gen 1.

Μεταξύ αυτών, το Black Shark 5 Pro κατάφερε να πετύχει κορυφαία βαθμολογία 1.237 βαθμών και 3.750 πόντους για δοκιμές μονού πυρήνα και πολλαπλών πυρήνων, αντίστοιχα. Το Black Shark 5, από την άλλη, φαίνεται να αιωρείται γύρω από το όριο των 3.000 και 1.000 πόντων, το οποίο αν και δεν είναι πολύ εντυπωσιακό για ένα τηλέφωνο gaming, θα πρέπει να βελτιωθεί μόλις κυκλοφορήσει η σειρά.

Επιπλέον, από δημοσίευση της εταιρείας στο σήμερα βλέπουμε τα φυσικά πλήκτρα τύπου gamingτων τηλεφώνων με ένα βίντεο επίδειξης. Με το όνομα “Magnetic Lifting Shoulder Button 2.0”, τα ειδικά πλήκτρα επιτρέπουν μεγαλύτερο έλεγχο κατά το παιχνίδι, είτε πρόκειται για FPS είτε για παιχνίδια αγώνων. Φαίνονται να έχουν “σχήμα U” για βέλτιστο κράτημα.

Το Black Shark 5 Pro είναι εξοπλισμένο με OLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400 × 1080 και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Το Snapdragon 8 Gen 1 θα υποστηρίζεται από 16 GB RAM και θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4650 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120 W.

Εν τω μεταξύ, το Black Shark 5 είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400 × 1080 pixels και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Στα ενδότερα,  ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 870 σε συνδυασμό με 12 GB RAM που θα αντλεί την απαιτούμενη ενέργεια από μια μπαταρία 4650 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...