Jump to content

Πήρε την έγκρισή του το Huawei Mate X3 από την TENAA


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφορές που βρέθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια αυτού του μήνα, επιβεβαίωσαν πως η Huawei εργάζεται για το επόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο, το ονομαζόμενο Huawei Mate X3. Ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station ποστάρει στο Weibo και επιβεβαιώνει ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές της συσκευής. Φαίνεται ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mate X3 μπορεί να μην είναι πολύ μακριά καθώς έχει λάβει έγκριση από την αρχή πιστοποίησης TENAA της Κίνας.

Σύμφωνα με το DCS, το Huawei Mate X3 θα έχει αναδιπλούμενη προς τα μέσα σχεδίαση και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης. Ακόμη, η συσκευή θα είναι περιλαμβάνει το chipset Kirin 9000 4G, μια μπαταρία 4.500 mAh και την τελευταία έκδοση HongMeng OS (HarmonyOS) 2.0.1.

Ο tipster δεν μοιράστηκε καμία πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Mate X3. Μια συσκευή Huawei με αριθμό μοντέλου PAL-AL00 εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων της αρχής CMIIT νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι εικασίες είναι πολλές ότι το Huawei PAL-AL00, το οποίο είναι μια συσκευή 4G LTE, θα σπάσει το κάλυμμα ως το πτυσσόμενο τηλέφωνο Mate X3. Δυστυχώς, η λίστα TENAA του PAL-AL00 δεν έχει πληροφορίες για τις προδιαγραφές του. Η απλή εμφάνιση της συσκευής στην TENAA είναι μια καλή ένδειξη ότι η κυκλοφορία της μπορεί να μην είναι μακριά.

Πέρυσι, η Huawei ανακοίνωσε το Huawei Mate X2 4G τον Ιούνιο και διατέθηκε για αγορά τον Ιούλιο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι το Mate X3 4G μπορεί να γίνει επίσημο περίπου την ίδια εποχή φέτος. Να θυμίσουμε ότι το Mate X2 είχε προδιαγραφές όπως οθόνη OLED 6,45 ιντσών 90 Hz, αναδιπλούμενη οθόνη OLED 8 ιντσών 90 Hz, SoC Kirin 9000, τετραπλή κάμερα 50MP , μπροστινή κάμερα 16MP και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 55W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...