Jump to content

Διπλές κάμερες, οθόνη OLED και ταχεία φόρτιση 45W για το OnePlus Pad 5G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ περισσότερα από ότι φανταζόμασταν θα είναι τα smartphones που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει για φέτος η OnePlus μέσα στους επόμενους μήνες. Αναφορές που προέρχονται από διάφορες πηγές του web, αποκάλυψαν επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στο πρώτο της tablet, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2022. Πολύ πριν από την κυκλοφορία, ο tipster Sam (γνωστός και ως ShadowLeak ) δημοσίευσε στο Twitter τις βασικές προδιαγραφές του OnePlus Pad 5G.

Στηριζόμενοι και πάλι σε φήμες, ενημερωνόμαστε πως το OnePlus Pad 5G θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED διαστάσεων 12,4 ιντσών. Θα προσφέρει ανάλυση Full HD+ και η συσκευή θα προσφέρει μια εμπειρία Android 12 out-of-the-box. Επιπλέον, στην μπροστινή πλευρά του tablet θα υπάρχει κάμερα 8MP, ενώ πίσω θα δούμε ένα ζεύγος φακών των 13MP + 5MP κάμερα στο πίσω μέρος.

Την όλη του ισχύ, το νέο tablet θα αντλεί από ένα SoC Snapdragon 865 και θα συνυπάρξει με μνήμη RAM 6 GB και 128 GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης.

Και μάλιστα με ταχεία φόρτιση 45w!

Όλα αυτά απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας, γι’ αυτό το OnePlus Pad 5G θα υποστηρίζεται από μια τεράστια μπαταρία 10.900 mAh και μάλιστα με ταχεία φόρτιση 45W. Για την ασφάλεια του χρήστη, η συσκευή διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. Στα άλλα χαρακτηριστικά περί συνδεσιμότητας, περιλαμβάνεται η υποστήριξη Bluetooth 5.1 και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η διαρροή αναφέρει ότι θα κοστίζει 2.999 γιουάν (471 $) για την παραλλαγή 6 GB + 128 GB.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus Pad 5G φαίνεται να μην είναι μακριά μας και ένα πρόσφατο tweet του tipster Mukul Sharma, αποκάλυψε ότι το OnePlus Pad έχει εισέλθει στη φάση παραγωγής στις περιοχές της Ευρώπης και της Ευρασίας.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...