Jump to content

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει συνδρομητική υπηρεσία iPhone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδρομητική υπηρεσία iPhone προστίθεται από την Apple όπως μας περιγράφει σε σχετική του ανάρτηση ο Mark Gurman του Bloomberg. Ουσιαστικά, οι χρήστες θα πληρώνουν ένα πάγιο τέλος κάθε μήνα και θα λαμβάνουν ένα iPhone της επιλογής τους με δωρεάν αναβαθμίσεις όταν ανακοινωθούν νέα μοντέλα.

Αυτή η υπηρεσία θα διαφέρει από τα τρέχοντα προγράμματα δόσεων που προσφέρονται από την Apple και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καθώς θα είναι μια καθορισμένη χρέωση που καταβάλλεται κάθε μήνα και όχι το κόστος του τηλεφώνου διαιρεμένο σε 12, 24 ή 36 μήνες δόσεις. Η συνδρομητική υπηρεσία iPhone θα συνδέεται με τους υπάρχοντες λογαριασμούς Apple ID των χρηστών και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες Apple Care, ακόμη και το πακέτο Apple One, που περιλαμβάνει τα Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+, Apple News+ και Apple Fitness+.

Ο Gurman αναμένει ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2023 με iPhone και τελικά θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη σειρά προϊόντων της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPad, MacBook και Apple Watch. Δεν αναφέρθηκε ακόμη συγκεκριμένη τιμή με εικασίες που κυμαίνονται από $20 έως $40 το μήνα. Μένει να δούμε πώς οι ακυρώσεις συνδρομών θα επηρεάσουν το σχετικό τελικό κόστος για τους χρήστες.

Η πώληση τηλεφώνων ως συνδρομητική υπηρεσία δεν είναι εντελώς νέα, καθώς η Google λειτουργεί ήδη το πρόγραμμα Pixel Pass στις ΗΠΑ, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ ενός Pixel 6 ή Pixel 6 Pro που συνοδεύεται από τις υπηρεσίες της Google με χρηματικό αντίτιμο από 45 έως 55 $ το μήνα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...