Jump to content

Έναν διαφορετικό manager θα δούμε στο Android 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός των προηγούμενων ημερών, ξεπρόβαλε από την Google η νέα developer preview 2 έκδοση Android 13 και τώρα βλέπουμε τις νέες δυνατότητες της επόμενης έκδοσης beta να ανακαλύπτονται μία προς μία.

Ξεκινώντας με τα επανασχεδιασμένα χειριστήρια πολυμέσων, παρατηρούμε πως βρίσκονται στην συνηθισμένη τους θέση ανάμεσα στις γρήγορες ρυθμίσεις και τις ειδοποιήσεις, αλλά το widget τους είναι τώρα μεγαλύτερα. Ο τίτλος και η περιγραφή του κάθε κομματιού μπορούν να χωρέσουν μέσα.

Ο επιλογέας πολυμέσων έχει επίσης επανασχεδιαστεί, ακολουθώντας την γενική νέα σχεδιαστική γλώσσα του Android 13. Υπάρχει επίσης η επιλογή σύζευξης μιας νέας συσκευής απευθείας από αυτό το μενού.

Νέε εφέ ταπετσαρίας προσφέρονται στους χρήστες μέσω της έκδοσης Android 13 και μάλιστα προστέθηκε η λειτουργία Cinematic Wallpaper ώστε να εφαρμόζουν οι χρήστες εφέ στην ταπετσαρία τους. Είναι πλέον σαφές ποια εφέ θα υπάρχουν, αλλά οι παρακάτω εικόνες δείχνουν ότι θα μπορείτε να μειώνετε τη φωτεινότητα της ταπετσαρίας σας. Ορισμένες παραλλαγές του Android το επιτρέπουν ήδη αυτό, όπως το OneUI της Samsung και το MIUI της Xiaomi, άρα αγορά τις stock παραλλαγές της πλατφόρμας.

Τέλος, ο διαχειριστής εργασιών υπηρεσιών προσκηνίου θα βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων και ειδοποιήσεων και θα εμφανίζει τις εφαρμογές που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στο προσκήνιο. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε ποιες εφαρμογές εκτελούνται ενεργά αυτήν τη στιγμή, καθώς και να τις διακόπτετε.

Το FGS θα σας ειδοποιήσει εάν μια εφαρμογή εκτελείται για περισσότερες από 20 ώρες.

Το κλείσιμο μιας εφαρμογής μέσω της διαχείρισης εργασιών FGS θα μοιάζει περισσότερο με το αναγκαστικό κλείσιμό της, αντί απλώς να την απομακρύνετε από το μενού πρόσφατων εφαρμογών.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...