Jump to content

Εκκαθάριση/διαγραφή ιστορικού των τελευταίων 15' για την εφαρμογή Google στο Android


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης πλέον και για την εφαρμογή της Google στο Android! Την πληροφορία μετέδωσε η ιστοσελίδα The Verge και διευκρίνισε πως η νέα δυνατότητα επιτρέπει την διαγραφή ιστορικού των τελευταίων 15 λεπτών!

“Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε αυτήν τη δυνατότητα στην εφαρμογή Google για Android και αναμένουμε ότι θα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Google, Ned Adriance. “Συνεχίζουμε να διερευνούμε τρόπους για να φέρουμε αυτό το χρήσιμο χαρακτηριστικό και αλλού.”

Η δυνατότητα εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον πρώην αρχισυντάκτη των XDA Developers , Mishaal Rahman, ο οποίος είπε ότι είχε πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία που φαινομενικά κυκλοφορούσε και αργότερα κάποιος εντόπισε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό του. Για να ελέγξετε και να δείτε αν το έχετε και εσείς το νέο χαρακτηριστικό, ανοίξτε την εφαρμογή Android της Google, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας και αναζητήστε την επιλογή “Διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών”.

Αυτή η δυνατότητα χρειάστηκε λίγο χρόνο για να φτάσει στην εφαρμογή Android. Η Google ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη λειτουργία στο Google I/O τον Μάιο και ήρθε στην εφαρμογή iOS της Google τον Ιούλιο . Εκείνη την εποχή, η Google είπε ότι θα έφτανε στην έκδοση Android της εφαρμογής αργότερα το 2021, αλλά για κάποιο λόγο, η εταιρεία έχασε αυτήν την προθεσμία.

Η Google προσφέρει επίσης ένα εργαλείο για να διαγράφει αυτόματα πράγματα στο ιστορικό αναζήτησής σας που υπάρχουν εδώ και 18 ή 36 μήνες.  

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...