Jump to content

Έρχεται το Honor Magic4 Lite με Snapdragon 695


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μοναδική συσκευή θεωρείται ήδη το νέο Honor Magic4 που πρωτο-εμφανίστηκε δημοσίως στο φετινό Mobile World Congress, όμως νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι εκτός από τα Magic4, Magic4 Pro και Magic4 Ultimate Edition, η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που ονομάζεται Honor Magic4 Lite. Μια νέα ανάρτηση από την Appuals αποκάλυψε τα renders, τις προδιαγραφές και τις τιμές του Magic4 Lite.

Το Honor Magic4 Lite 5G αναμένεται να φιλοξενήσει μια οθόνη TFT LCD 6,81 ιντσών που προσφέρει ανάλυση Full HD+ 1080 x 2388 pixel, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πυκνότητα pixel 483 ppi. Για selfies, ενδέχεται να διαθέτει κάμερα 16MP, η οποία θα μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 60 fps. Όπως φαίνεται στα renders που διέρρευσαν, το Magic4 Lite έχει μια οθόνη με οπή και ένα αισθητό πηγούνι.

Πίσω στο γυαλιστερό πίσω πλαίσιο του Magic4 Lite είναι πιθανό να φιλοξενείται μια κύρια κάμερα 48MP, μια macro κάμερα 2MP, ένας φακός βάθους 2MP και ένα LED φλας μέσα σε μια μονάδα κάμερας στρογγυλού σχήματος. Η συσκευή θα είναι προ-εγκατεστημένη με το λειτουργικό σύστημα Android 11, το οποίο επικαλύπτεται με το Magic UI 6.

Το Magic4 Lite διαθέτει μπαταρία 4.800 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40 W μέσω USB-C. Δεν θα έχει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Για ασφάλεια, διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

Η πλατφόρμα Snapdragon 695 θα τροφοδοτεί το Magic4 Lite. Το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή αναμένεται να έρθει με άλλα χαρακτηριστικά, όπως αξιολόγηση IPX2 για προστασία από μερικές σταγόνες, ένα μόνο ηχείο, 5G, υποστήριξη για λειτουργία δύο καρτών SIM’s, Wi-Fi 802.11ac, NFC και GPS. Θα στερείται υποδοχής κάρτας microSD.

Το Honor Magic4 Lite πιθανότατα θα κοστίζει 299 ευρώ και μπορεί να διατίθεται σε μαύρο, μπλε και ασημί χρώμα. Δεν είναι σαφές εάν η συσκευή θα ανακοινωθεί στην επερχόμενη εκδήλωση της Honor στις 29 Μαρτίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...