Jump to content

Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung στους χρήστες για το σκάνδαλο GOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απευθυνόμενος και με απόλυτη ευσυνειδησία για το φιάσκο της εφαρμογής GOS, ο Samsung VC και ο διευθύνων σύμβουλος Jong-Hee Han, απηύθυνε μια επίσημη συγγνώμη στους χρήστες της Samsung κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος παραδέχτηκε ότι η Samsung δεν εκτίμησε όπως θα έπρεπε τις ανησυχίες των πελατών και είπε ότι “θα τους ακούει πιο προσεκτικά για να αποτρέψει να συμβεί ξανά ένα τέτοιο ζήτημα”.

Για τυπικούς και μόνο λόγους, να θυμίσουμε ξανά πως η υπηρεσία βελτιστοποίησης παιχνιδιών της Samsung (GOS) είναι προ-εγκατεστημένη στα πιο πρόσφατα smartphones και tablet Galaxy S, καθώς και σε ορισμένες παλαιότερες κορυφαίες συσκευές. Η υπηρεσία θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι μειώνει την απόδοση σε έως και 10.000 εφαρμογές. Το θέμα χειροτέρεψε, καθώς οι χρήστες δεν είχαν την επιλογή να απενεργοποιήσουν το GOS από προεπιλογή. Επιπλέον, η ομάδα του Geekbench απαγόρευσε τις τελευταίες τέσσερις γενιές ναυαρχίδων Galaxy S καθώς και τη σειρά Galaxy Tab S8 από την πλατφόρμα της.

Η Samsung εκδίδει ήδη μια ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Galaxy S22 στη Νότια Κορέα, αποτρέποντας τους περιορισμούς CPU και GPU που προκύπτουν από το GOS. Μια παρόμοια ενημέρωση αναμένεται να φτάσει σε παλαιότερες ναυαρχίδες και tablet Galaxy S.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...