Jump to content

Νέο premium Apple Mac Mini από το 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβλέψεις και εικασίες για μελλοντικές συσκευές της Apple μπορεί να κάνουν πολλοί, όμως ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει το καλύτερο ιστορικό και τώρα αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τον επόμενης γενιάς συμπαγή επιτραπέζιο υπολογιστή Mac Mini.

Αυτή είναι μια premium έκδοση της συσκευής. Παλαιότερες φήμες κυκλοφόρησαν ότι ένα νέο κορυφαίο Mac Mini θα δει το φως της δημοσιότητας αργότερα φέτος. Ωστόσο, τώρα έχουν προκύψει άλλες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον κ. Kuo , ο υπολογιστής θα παρουσιαστεί όχι νωρίτερα από το 2023. Επιπλέον, η Apple σχεδιάζει επίσης να ανακοινώσει νέους υπολογιστές Mac Pro και iMac Pro το επόμενο έτος.

Δύο θα είναι οι βασικές παραλλαγές που θα υπάρξουν για το Mac Mini και οι διαφορές τους έγκειται στην χρήση επεξεργαστών – M2 και M2 Pro. Το πρώτο από αυτά τα chips περιέχει οκτώ πυρήνες – τέσσερις παραγωγικούς πυρήνες και τέσσερις πυρήνες ενεργειακά αποδοτικούς. Το δεύτερο προϊόν συνδυάζει δώδεκα πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παραγωγικών και τεσσάρων ενεργειακά αποδοτικών πυρήνων.

Το Mac mini με το chip M2 έχει την κωδική ονομασία J473. Ο επεξεργαστής M2, με την εσωτερική ονομασία Staten, θα είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση για την οικογένεια Apple M από την εισαγωγή του chip M1 το 2020. Ο M2 θα βασίζεται στον επεξεργαστή A15.

Η έκδοση Mac mini με τον επεξεργαστή M2 Pro είναι J474. Αυτό το τσιπ θα έχει διαμόρφωση 12 πυρήνων με οκτώ πυρήνες απόδοσης και τέσσερις ενεργειακά αποδοτικούς.

Επίσης, να αποκλείσουμε από τα σχέδια της Apple το ενδεχόμενο περί κυκλοφορίας ενός Mac mini με επεξεργαστές M2 Max και M2 Ultra. Είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν σε πιο ισχυρούς desktop υπολογιστές τύπου Mac.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...