giannis33 Δημοσιεύτηκε March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2022 Καλημέρα Πήρε την περασμένη βδομάδα η γυναίκα μου το συγκεκριμένο smartwatch αλλά αποσυνδέεται συνεχώς από το κινητό της (huawei p30). Υπάρχει κάποιος που να έχει και τα δύο και να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 On 14/3/2022 at 11:46 ΠΜ, giannis33 said: Καλημέρα Πήρε την περασμένη βδομάδα η γυναίκα μου το συγκεκριμένο smartwatch αλλά αποσυνδέεται συνεχώς από το κινητό της (huawei p30). Υπάρχει κάποιος που να έχει και τα δύο και να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Το χω πάρει στη γυναίκα μου με Samsung s21 plus και έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Και η δικια μου σε iphone Xs max το ιδιο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts