supernet Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (31 Αύγ. 2004 , 10:55) εγώ πιστεύω ότι κερδίσαμε πάρα πολλά Όπως;;; Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (31 Αύγ. 2004 , 11:36) .αλλα ισως αυτο ειναι το λαθος μας...πως δωσαμε τοσα δισεκατομμυρια ευρω για να μας "υπολογισουν οι ξενοι"...αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ κατωτεροτητας τι ειναι?...Σημασια εχει πως για 16 μερες ξοδεψαμε οσα δεν εχουμε ξοδεψει δεκαετιες ολοκληρες σα χωρα για να βελτιωσουμε εστω και λιγο τη ζωη των ταλαιπωρων κατοικων της... ακριβώς, εκεί είναι το όλο θέμα, κατάφεραν να μας περάσουν αυτή τη γραμμή, να νοιώθουμε κομπλεξικοί, σα να χουν να κάνουν με υπάνθρωπους, η κατοίκους της Ζιμπαμπουε... ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο άλλωστε έγινε για να στηθεί και η βιομηχανία των μεταλλίων... και το ξανάπα, και το ξαναλέω (σχετικά με τα μετάλλια περισσότερο αλλά και γενικά για του ΟΑ "της υπερηφάνειάς μας")... η Εθνική τους έκανε ΜΕΓΑΛΗ ζημιά, πολύ μεγάλη χαλάστρα... περίμεναν αυτοί (με το αζημίωτο) να μας αναστήσουν ηθικά κλπές μπόυρδες, τη στιγμή που ήμασταν ΗΔΗ στον 7ο ουρανό... :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 υμπερασματικά, αν ήμασταν ίσα βάρκα ίσα πανιά ΠΡΙΝ τους ΟΑ, που φυσικά δεν ήμσαταν, τώρα στο ΜΕΤΑ καλείται ο κάθε κάτοικος της χώρας, αναλογικά, να πληρώσει ακόμα 200 μύρια (ο καθένας) σε βάθος χρόνου... Ο καθένας λέει ό,τι βλακεία θέλει, αλλά το συγκεκριμμένο ανάβει κόκκινα φωτάκια. Οι εκτιμήσεις λένε τα έξοδα είναι από 6 ώς 12 δις (η κάθε εφημερίδα γράφει ό,τι θέλει, ας περιμένουμε λίγες βδομάδες να δούμε τον λογαριασμό). Έστω είναι 12δις=1.100ευρώ για κάθε Έλληνα. Σε δραχές είναι 370χιλιάδες. Αυτό υποθέτω περιλαμβάνει και το αεροδρόμιο, και άλλα μεγάλα έργα, που η Γίαννα είπε σε συνέντευξή της σε αμερικάνικη εφημερίδα πως είναι ολυμπιακά (αλήθεια, είναι; ). Θα χαρώ να μας πεις πώς έβγαλες τα "200 μύρια (ο καθένας)", εκτός αν ήταν «τρόπος του λέγειν» όπως και τα περισσ΄τοερα που γράφεις. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (31 Αύγ. 2004 , 12:03) Οι εκτιμήσεις λένε τα έξοδα είναι από 6 ώς 12 δις (η κάθε εφημερίδα γράφει ό,τι θέλει, ας περιμένουμε λίγες βδομάδες να δούμε τον λογαριασμό). Έστω είναι 12δις=1.100ευρώ για κάθε Έλληνα. Σε δραχές είναι 370χιλιάδες. Αυτό υποθέτω περιλαμβάνει και το αεροδρόμιο, και άλλα μεγάλα έργα, που η Γίαννα είπε σε συνέντευξή της σε αμερικάνικη εφημερίδα πως είναι ολυμπιακά (αλήθεια, είναι; ). Θα χαρώ να μας πεις πώς έβγαλες τα "200 μύρια (ο καθένας)", εκτός αν ήταν «τρόπος του λέγειν» όπως και τα περισσ΄τοερα που γράφεις. 3 μηδενικά περισσότερα... λάθος διαίρεσης, sorry... όπως και περισσότερα και περιττά είναι τα σχόλιά σου.. :) υγ. αλήθεια, η Γιάννα μας έκανε την τιμή να μας βάλει στο λογαριασμό την ΑΟ που θα πληρώνουμε €3 και θ ανήκει στο Μπόμπολα και στη παρέα του αλλά και το αεροδρόμιο που ανήκει στους Γερμανούς... μπα... δεν έκανε τέτοια μ@λακία σίγουρα, είναι αρκετά έξυπνη :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (31 Αύγ. 2004 , 09:48) YG":πω πω μονο 6 ψηφισαν...άστα να πάνε μεγάλη πικρα,πάλι καλά που υπάρχουν έστω και 6 που ακόμα δουλεύει το νιονιό τους. 'Ολε! :D Εμπρός να σώσετε τη χώρα από τη βλακεία! :D :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Σαν να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα (είτε θετικά είτε αρνητικά). Ελάτε όλοι με στοιχεία μετά από τουλάχιστον ένα μήνα να το συζητήσουμε και να παραδεχτώ οτιδήποτε... Τώρα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18026&m=N10&aa=1 Μερικές περιληπτικές εκτιμήσεις για την αξιοποίηση κάθε έργου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 μπα δεν σώζεται η χωρα απ την βλακεία γιατί έχει βλάκες κατοικους ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (31 Αύγ. 2004 , 19:45) μπα δεν σώζεται η χωρα απ την βλακεία γιατί έχει βλάκες κατοικους ;) Να σου πω, δεν παίρνεις και τους υπόλοιπους να πάτε μια βόλτα στο εξωτερικό να δείτε πώς σώζεται; :rolleyes: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 φιλε μου.εξ αλλου τι σημαίνει κέρδος? για μένα σημαίνει όταν η ζημιες που παθαίνεις από κάτι που κανεις είναι λιγότερες από τα οφέλη,εδώ είναι?όλα είναι θέμα αντίληψης και αυτό είναι κάτι που η το έχεις η δεν το έχεις για να δούμε λοιπόν ποιος το έχει :) το παραπάνω post θα μείνει και θα δούμε κατά ποσο θα βγει αληθινό ότι έγραψα η όχι δεν θα θελα να βγει φυσικά αλλα η αντίληψη μου αυτό μου λέει εμενα αν η δικια σου λέει αλλα θα το δούμε..εξ αλλου δεν είναι μακριά σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι χοροί που λέει και ο σαββόπουλος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Δεν ξέρω στα σίγουρα και με δεδομένα αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε από τους ολυμπιακούς αγώνες, γι' αυτό ψήφισα "Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα". Νομίζω όμως ότι θα έχουμε την ίδια άσχημη τύχη με όλες τις άλλες χώρες που προηγήθηκαν (μέχρι και το κατά τους οικονομολόγους ισχυρό αυστραλιανό νόμισμα πέρασε μία γερή κρίση) και θα ζοριστούμε πολύ να καλύψουμε την επένδυση αν καταφέρουμε να την καλύψουμε. Σκεφτείτε ότι το περιοδικό Economist έχει γράψει πολλές φορές ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους δεν πρέπει η Βρετανία να πάρει τους ολυμπιακούς του 2012 και πρόκειται για την 4η ισχυρότερη οικονομία του κόσμου!... Για ένα πράγμα όμως είμαι απόλυτα σίγουρος. Οι ολυμπιακοί αγώνες, με τον τρόπο που έγιναν, ήταν το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έγκλημα κατά της αποκέντρωσης!... Μη νομίζετε ότι ξεκινάω θέμα βορρά - νότου, κάθε άλλο, γενικότερα μιλάω διότι η δική μου πόλη πήρε μερικά ευρώ και μερικά έργα (που ακόμη γίνονται) βαφτίστηκαν "Ολυμπιακά"... άλλες δεν είδαν τίποτε εδώ και αρκετά χρόνια! Αν δεν κάνω λάθος έχουμε και υπουργείο που έχει τη λέξη "αποκέντρωση" στον τίτλο του;... Μάλλον σημαντική λέξη θα είναι για τη χώρα και πιστεύω ότι θα κοστίσει το ότι την αγνοήσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo ( 1 Σεπ. 2004 , 19:06) Νομίζω όμως ότι θα έχουμε την ίδια άσχημη τύχη με όλες τις άλλες χώρες που προηγήθηκαν (μέχρι και το κατά τους οικονομολόγους ισχυρό αυστραλιανό νόμισμα πέρασε μία γερή κρίση) και θα ζοριστούμε πολύ να καλύψουμε την επένδυση αν καταφέρουμε να την καλύψουμε. Σκεφτείτε ότι το περιοδικό Economist έχει γράψει πολλές φορές ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους δεν πρέπει η Βρετανία να πάρει τους ολυμπιακούς του 2012 και πρόκειται για την 4η ισχυρότερη οικονομία του κόσμου!... Ποιά άσχημη τύχη; :confused: Ξέρεις καμία πόλη τα τελευταία 20 χρόνια που να μετάνιωσε τη διοργάνωση των Αγώνων; Και τα urls του economist και του υπουργείου τι τα πέταξες, για να δώσεις κύρος στο post σου; :blink: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 shgnwmh o anthropws edw deinei link ti tou les an kserei polh pou mallon enoeis xwra afou sou dinei link..kai lei kai gia pia xwra enoei parapanw. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ας ελπίσουμε να επαληθευτούν τα παρακάτω και όχι οι εκτιμήσεις από το πρώτο μου post (που δεν είναι δικές μου, αλλά από άρθρο κι αυτές - να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε). Ποσό άνω των 25 δισ. ευρώ, εκτιμά, μεταξύ άλλων, η Alpha Bank ότι θα είναι το όφελος της συμβολής των Ολυμπιακών Αγώνων στο ΑΕΠ της Ελλάδας, για την περίοδο 2000 – 2008, ενώ οι επενδύσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις κοστολογούνται στα 6 δισ. ευρώ (3,4% του ΑΕΠ). Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 xaxaxax sygnwmh re pedia alla an einai eti opws to lene na kanoume kathe mhna oxi kathe xrono!!!egw akousa se kseno typo oti einai 8.1 billion euro to xreos.diladi ta kerdh mas einai 25 billion e? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 1 Σεπ. 2004 , 22:58) shgnwmh o anthropws edw deinei link ti tou les an kserei polh pou mallon enoeis xwra afou sou dinei link..kai lei kai gia pia xwra enoei parapanw. Το link έκανες τον κόπο να το κοιτάξεις; Αν εκεί βλέπεις άρθρο κάντο copy-paste να το δω και εγώ γιατί εγώ δε βλέπω. Όσο για τη χώρα που αναφέρει δεν έχει διοργανώσει ακόμα Ολυμπιάδα. :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 1 Σεπ. 2004 , 23:03) xaxaxax sygnwmh re pedia alla an einai eti opws to lene na kanoume kathe mhna oxi kathe xrono!!! Αλλάζεις πολύ εύκολα άποψη, ε; :p :p :p Mε την ευκαιρία, η χορηγία της συγκεκριμένης τράπεζας αγγίζει (πλήρωσε δλδ) τα 25 μύρια ευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Σεπ. 2004 , 23:06) Αλλάζεις πολύ εύκολα άποψη, ε; :p :p :p Mε την ευκαιρία, η χορηγία της συγκεκριμένης τράπεζας αγγίζει (πλήρωσε δλδ) τα 25 μύρια ευρά. Ή πιο απλά δεν έχει άποψη. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 diladi bghkame kerdismenh kai 17 billion e? les e?xexe isws na mhn exw apopsh alla eimai anthropws gia des kato ligaki thn ypografh esy ti eisai? :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ε, για να το λέει η Άλφα Μπανκ! WTF? Οικονομολόγοι και μαρκετίστες είναι, όχι δημοσιογράφοι του σταρ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 ara tote mia kai bghkame kerdismenh den tha prepei na eneboun ola sta ypsh gia na doume.....apopsh den alazoun mono ta blhmata an den mporoun na doun thn alhtheia an h alhtheia einai auth tote kalo gia mas einai :!:an bgenoun alla stoixeia TEKMIRIOMENA fysika. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Σεπ. 2004 , 21:06) Αλλάζεις πολύ εύκολα άποψη, ε; :p :p :p Mε την ευκαιρία, η χορηγία της συγκεκριμένης τράπεζας αγγίζει (πλήρωσε δλδ) τα 25 μύρια ευρά. re si trobocop deikse mou re file pou to lei giati apo ena proxeiro diabasma pou ekana den eida kati tetoio...giati an den kanw lathos auto einai para mia ektimhsh apo 2000-2008,kaneis den plhrwse 25 myria THA erthoun isws apo tis ependishs pou THA ginoun auto katalaba egw me mia proxeirh leo pali matia an einai alliws gia eksigiste to mou ligaki. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Γοργόνα μπράβο σου που άρχισες τουλάχιστον να ψάχνεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, σημαντική βελτίωση! :alien: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 katse na einai on line 1a o anthropws kai tha sou panthsei :) nai alla se esena den blepw akoma kamia beltiwsh ante arxise tis prospatheies kai esy :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ποσό άνω των 25 δισ. ευρώ, εκτιμά, μεταξύ άλλων, η Alpha Bank ότι θα είναι το όφελος της συμβολής των Ολυμπιακών Αγώνων στο ΑΕΠ της Ελλάδας, για την περίοδο 2000 – 2008 Άρφι δες αυτό που έχω κάνει έντονο. Το ισοζύγιο δε βγαίνει [έξοδα προϋπολογισμού μείον αύξηση του ΑΕΠ]. Είναι σα να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αρφί, εδώ και λίγες μέρες πετάς τη μια greeklish βλακεία μετά την άλλη. Και γω λέω χαζομάρες αρκετές φορές και δη στο C&F αλλά όταν το καταλάβω κάνω μόκο ή ασχολούμαι με κάτι άλλο. Θα μπορούσες και συ να κάνεις το ίδιο και να μην απασχολείς για το ίδιο θέμα 10 άτομα σε διαφορετικά threads. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts