Jump to content

Ιος???

Haris1977
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες helppppp

Kατέβασα κάτι απ το internet (ως γνωστόν..) και κόλλησα ιό. Έχω κάνει τα πάντα .Scan με AZ Antivirus, Αd aware, search and destroy τα πάντα , δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως κάθε λίγο και λιγάκι μια σελίδα γίνεται pop up (τσοντοσελίδα ως γνωστόν - και στον Mozilla και στον Explorer) αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτε. Μέχρι και pop up block έκανα στο internet options αλλά συνεχίζεται.. Καμμια γνώμη??

:(

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Spybot είναι πολύ καλό! Ακόμα μπορείς να κατεβάσεις για καλύτερη ασφάλεια το Microsoft Antispyware που είναι δωρεάν αλλά δουλεύει συνέχεια στο System Tray και μπλοκάρει πολλά παραθυράκια και bots! Και καλύτερη λύση για antivirus programm ever είναι το Zone Alarm Security Suite! Μπορείς να το βρεις εύκολα με σπασμένο κωδικό!

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V

Thanks gyus :) Νομίζω το φτιαξα..:)

Δυστυχώς νόμιζα πως το φτιαξα αλλά πάλι τα ίδια. Που και που πετάγεται στον Mozilla και φοτώνει μια σελίδα

(http://access.rapid-pass.net/?id=3470&pos=1&idchain=1202&idurl=3431&delay=0&login=793680&extlogin=&brokerid=&idcountry=GR&idsite=1997&country_download=&asked_billing_id=&aol=&nums=EAJFBaVAAA-EAFVBAEAAA&ewidth=845&eheight=600)

αν θυμάμαι καλά.. :( ) . Έχω κάνει τα πάντα . Μέχρι και Pop up Blocker έβαλα αλλά δεν την μπλόκαρε. Έκανα και anti spyware μα δεν βρίσκει τίποτε.. Τι άλλο να κάνω? :worry:

Όπως αναφέρθηκε το SpySweeper είναι πολύ καλό και έχει δωρεάν trial στο site του. Κατέβασε και το SpywareBlaster πάντως.

Καλύτερα να μείνεις μακριά απο το Microsoft Antispyware...

Καλό το Webroot Spy Sweeper (κάνει δουλειά ;) ) όμως είναι trial με expiration day σε 14 μέρες. Ακόμα και τα cr**k που βρήκα κανένα δε δουλεύει (δεν κάνουν update τα definitions..)

:(

Φίλε Harris1977 δοκίμασε και το scanspyware.

Πρόσεχε όμως λίγο γιατι μου θιμίζει ένα dialer που μάζεψα πρίν κανα μήνα, αλλα λόγο dsl δεν είχα πρόβλημα. Πρόσεχε αν έχεις dialup.

Φιλε βαλε το antivir xp (χωρις υπερβολες) με την τελευταια αναβαθμιση και κανε scan. Πιστευω πως ειναι το καλυτερο απο ολα αυτα που κυκλοφορου ακομη και για τους dialers. Τωρα επισης πολυ καλο ειναι και το spyweeper που το ανεφερε ο φιλος ποιο πανω
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμενα παλι δεν δουλευει το spysweeper(αγορασμενο)

Το βαζω και μετα απο μια-δυο μερες μου λεει:

Α severe problem has been encountered with your instalation.

Please contact Webroot support at support@webroot.com με αποτελεσμα να το ξανακανω εγκατασταση.

Γιατι το κανει αυτο?

Χρονια πολλα redalert19882000 :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Για αντιβαηρους:

Kaspersky Internet Security (εχει beta key μεχρι τον Νοεμβριο, κανει αν μη τι αλλο εκπληκτικη δουλεια οπως αλλωστε ολα τα Kaspersky). Επισης, το NOD32 (αν και οχι προσωπικα δοκιμασμένο) λενε πως κάνει θαυματα.

Οσο για τα αντι-spyware προγραμματα..

κυκλοφορουν εκει εξω δεκαδες χιλιαδες απο αυτα που υποστηριζουν οτι κανουν δουλεια.. ειλικρινα, εμπιστευθειτε τα γνωστα (Spysweeper -το συγκεκριμένο κρακντ λειτουργει αψογα αν βρειτε μεσω τορεντ την 4 κατι εκδοση-, Ad-aware, To Αντιspyware της Microsoft το οποιο κανει δουλεια, το SpyBot S&D) και μην κατεβαζετε οτι να'ναι, παρα πολλα απο ολα οσα υποστηριζουν οτι κανουν θαυματα, περιεχουνε "ζωυφια" απο μονα τους.

Αυτα.

Την καλημέρα μου.

Για αντιβαηρους:

To Αντιspyware της Microsoft το οποιο κανει δουλεια

Για αρχή...