Jump to content

Έρχεται το Realme GT Neo3 στην Κίνα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παγκοσμίως διαθέσιμο θα είναι το Realme GT Neo 3 όπως ήδη αποκαλύφθηκε από τον διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Madhav Sheth και τόνισε πως η συσκευή κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα πωλείται σε πολλά μέρη του πλανήτη. Ωστόσο, οι θαυμαστές στην Κίνα θα απολαύσουν το τηλέφωνο πολύ νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της Realme, Xu Qi Chase με νέα του ανάρτηση στο Weibo διευκρίνισε πως το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το GT Neo3 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί το νέο σύστημα φόρτισης UltraDart με ισχύ 150 W και θα φορτίζει την μπαταρία των 4.500 mAh έως το 50% σε μόλις 5 λεπτά.

Ένα άλλο επίσημο teaser έχει φανερώσει σε όλη του την δόξα το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Επίσης, η νέα συσκευή της Realme καταχωρήθηκε στην TENAA, το οποίο αποκάλυψε μια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, μια κύρια κάμερα 50 MP, εξαιρετικά ευρεία 8 MP και βοηθητική κάμερα 2 MP.

Εκτός από το γεγονός ότι θα θα διαθέτει το σύστημα φόρτισης UltraDart 150W, το Realme GT Neo3 θα είναι επίσης ένα από τα πρώτα που θα τροφοδοτείται από το νέο SoC Dimensity 8100 της MediaTek. Αυτό είναι ένα chip 5 nm (TSMC) με τέσσερις πυρήνες Cortex-A78 (και τέσσερις A55) και μια νέα GPU Mali-G610 MC6.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο 8100 απο τα πρωτα benchmarks δειχνει αρκετα καλυτερος του 888 και αρκετα πιο αποδοτικος χωρις τις θερμοκρασιες του 888. Ενα σκαλι κατω απο τον 9000. Η qualcomm μετα τον 865 και τον 870 εχει μεινει πισω σε efficiency ζηταει αρκετα watt και με το throttle που πεφτει το sustain παει στο βροντο μετα απο λιγη ωρα εντονης λειτουργιας. Το ιδιο ειχε γινει με τον τοτε 810 αν θυμαστε οτι χειροτερο εβγαλε ποτε της. Δεν φταιει αυτη προφανως αλλα η samsung που κατασκευαζει τα τσιπακια η TSMC ειναι αρκετα ανωτερη τεχνολογικα. O A15 βγαινει απο TSMC και φαινεται και τωρα και οι νεοι dimensity. Exynos 2200 και 888 και 8 gen 1 απο samsung εργοστασια. Οι 855 και 865 που ηταν αψογοι ενεργειακα εβγαιναν απο TSMC. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...