Jump to content

Πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, σχεδιαστικά, το Sony Xperia 10 IV


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μια συλλογή από μερικά νέα renders για το Xperia 10 IV, υποδηλώνει πως η Sony διατηρεί το ενδιαφέρον της για την διάθεση mid-ranger τηλεφώνων και συνεχίζει να επιλέγει την ίδια σχεδιαστική γραμμή.

Τα καινούργια αυτά renders κοινοποιήθηκαν από τον Steve Hemmerstoffer, γνωστό και ως @OnLeaks και βασίζονται σε σχέδια τύπου CAD. Όπως θα περίμενε κανείς, η Sony εμμένει στην προτιμώμενη αναλογία διαστάσεων 21:9 της εταιρείας για το Xperia 10 IV, με αυτό το μεσαίου επιπέδου Android smartpphones να προβάλλει πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με τον προκάτοχό του.

Θα δούμε στο νέο Xperia μια εντελώς επίπεδη οθόνη OLED των 6,0 ιντσών χωρίς εγκοπές. Το επάνω πλαίσιο περιέχει την κάμερα selfie και το ακουστικό, αν και δεν υπάρχουν λόγια για την κάμερα και την ανάλυση της οθόνης και τον ρυθμό ανανέωσης εδώ.

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης ότι το Sony Xperia 10 IV θα κυκλοφορήσει με εγκατάσταση τριπλής κάμερας, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις προδιαγραφές του hardware. Ωστόσο, παράλληλα με τις υψηλής ποιότητας renders, αυτή η αναφορά εικάζει ότι το Xperia 10 IV θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 690, 6 GB RAM, 128 GB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης και εσωτερική μπαταρία 4.000 mAh που φορτίζεται μέσω USB-C.

Δεδομένης της πρόσφατης ιστορίας, μάλλον το Xperia 10 IV θα αποτελέσει μια ενδιάμεση επιλογή μεταξύ του Xperia 5 IV και Xperia 1 IV.

[via]

 

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...