Jump to content

Vivo X Fold: Με γρήγορη φόρτιση 80W και SoC Snapdragon 8 Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η νέα τάση στην αγορά των smartphones και το πρότυπο σχεδίασης που δείχνει να επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια, είναι τα αναδιπλούμενα smartphones. Οι σημαντικότεροι κατασκευαστές σε αυτό το τμήμα είναι η Samsung και η Huawei, ωστόσο μετά την απαγόρευση της δεύτερης από τις ΗΠΑ, η εταιρεία δεν ήταν τόσο ενεργή. Για το σκοπό αυτό, άλλες κινεζικές εταιρείες όπως η Xiaomi έχουν κυκλοφορήσει αναδιπλούμενα smartphones για να κατακτήσουν το χαμένο μερίδιο της Huawei στην αγορά. Προφανώς, η Xiaomi δεν θα είναι μόνη και μάλιστα ο Jia Jingdong, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Vivo, πως η σειρά NEX θα περιλαμβάνει ένα αναδιπλούμενο μοντέλο. Η αποστολή της σειράς NEX είναι να εξερευνά και να καινοτομεί με νέες εμπειρίες και μορφές. Πρόσθεσε επίσης ότι την αποστολή της σειράς NEX θα φέρει πλέον η νέα σειρά X. Έτσι, το προηγούμενο Vivo NEX Fold θα είναι πιθανότατα τώρα το Vivo X Fold.

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν το Vivo X Fold να έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1. Αυτό το smartphone θα συνοδεύεται επίσης με μπαταρία 4600 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 80 W. Επιπλέον, αυτό το κορυφαίο αναδιπλούμενο smartphone θα υποστηρίζει και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W.

Στο τμήμα κάμερας, εικάζεται ότι αυτή η συσκευή δεν θα σας απογοητεύσει. Αυτό το αναδιπλούμενο smartphone θα συνοδεύεται από κύρια κάμερα 50MP καθώς και φακό υπερ-ευρυγώνιο φακό των 48MP, φακό οπτικού ζουμ 12MP και τηλεφακό οπτικού ζουμ 8MP 5x. Επιπλέον, τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική οθόνη του Vivo X Fold θα υποστηρίζουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Η εξωτερική οθόνη θα χρησιμοποιεί ένα σχέδιο μονής τρύπας. Αυτή η οθόνη θα υποστηρίζει επίσης ανάλυση FHD. Όσον αφορά τον ρυθμό ανανέωσης, τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική οθόνη υποστηρίζουν προσαρμοστικό υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Το Vivo X Fold θα κυκλοφορήσει με οθόνη 7 ιντσών

Με νέο του ποστ, ο δημοφιλής χρήστης @DCS ανέφερε ότι η ναυαρχίδα της Vivo με μια γιγαντιαία οθόνη 7 ιντσών πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της πολύ σύντομα. Προηγουμένως, ένα νέο τηλέφωνο Vivo με αριθμό μοντέλου V2170A έλαβε πιστοποίηση 3C. Αυτό το τηλέφωνο θεωρείται ότι είναι η επερχόμενη κορυφαία ναυαρχίδα της Vivo και χρησιμοποιεί τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8. Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με οθόνη 7 ιντσών και SoC Snapdragon 8 Gen 1.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι συσκευές της Vivo πωλούνται εδώ κανονικά ή μόνο από έξω παραγγελία;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...