Jump to content

Νέες εικόνες και πληροφορίες για το επερχόμενο Xiaomi 12 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λανθασμένα θεωρούν μερικοί πως η Xiaomi δεν έχει να δείξει άλλα smartphones προς το παρόν, αντιθέτως υπάρχει στα σκαριά το Xiaomi 12 Ultra το οποίο θα ανταγωνιστεί για τον τίτλο του καλύτερου phone camera στην αγορά. Oι κινέζικες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτό το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον και συνεχίζουν να δημοσιεύουν renders που δείχνουν τη σχεδίαση της νέας ναυαρχίδας. Υπήρχε επίσης μια πρόβλεψη ότι το Xiaomi 12 Ultra θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Τα σημερινά renders γενικά επιβεβαιώνουν παλαιότερα renders που έχουμε δει μέχρι τώρα και σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, αρνήθηκαν να εγκαταστήσουν μια πρόσθετη οθόνη στο πίσω μέρος. Αντίθετα, το Xiaomi 12 Ultra θα προσφέρει ένα τεράστιο υπο-πλαίσιο κύριας κάμερας με στρογγυλό σχήμα. Μας έγινε ήδη γνωστό ότι η συσκευή θα λάβει τουλάχιστον τέσσερις αισθητήρες κάμερας, όπου ο ένας είναι περισκοπικός φακός με οπτικό ζουμ 5x. Σύμφωνα με φήμες, εκτός από τις κύριες και ευρυγώνιες μονάδες, θα υπάρχει και τηλεφακός.

Φήμες λένε ότι το Xiaomi 12 Ultra θα διαθέτει πάνελ 120Hz QHD + AMOLED, προσφέρει έως 16GB RAM και έως 512GB ROM, μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση, η ισχύς της οποίας μπορεί να αυξηθεί στα 120W ή 150W. Για να γίνει όμως το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα στην αγορά, θα δούμε οπτικά μέρη με την υπογραφή της Leica!

Μια άλλη πηγή μοιράστηκε την επίσημη αφίσα της σειράς Xiaomi 12, η ​​οποία λέει Master Every Scene και τονίζει επίσης ότι η σειρά Xiaomi 12 “θα είναι η απάντηση για όλους”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...