Jump to content

Μεγαλύτερη από ότι φανταζόμασταν θα είναι η οπή του iPhone 14


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρα πολλά έτη επέμενε η Apple στην χρήση της ίδιας εγκοπής ψηλά στην οθόνη του iPhone, έτσι λοιπόν είναι προφανώς έτοιμη να την αντικαταστήσει σε τουλάχιστον δύο μοντέλα iPhone επιλέγοντας πιο μοντέρνο σχεδιασμό. Ο Leaker ShrimpApplePro, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μοιράστηκε τη νέα σχεδίαση τον Σεπτέμβριο του 2021, επιστρέφει τώρα με μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις οπές των iPhone 14 Pro και Pro Max.
Δεδομένου ότι τα iPhone της Apple είναι εξοπλισμένα με μια σύνθετη τεχνολογία Face ID που απαιτεί πολλά εξαρτήματα, δεν είναι δυνατόν για την εταιρεία αυτή τη στιγμή να ακολουθήσει τα χνάρια του Android και να αντικαταστήσει την εγκοπή με μια μικρή κυκλική οπή. Αντ ‘αυτού, η εταιρεία είναι πιθανό να εξοπλίσει τα μοντέλα iPhone 14 υψηλότερης ποιότητας με μια εγκοπή σε σχήμα χαπιούγια την selfie κάμερα και την υπέρυθρη κάμερα και μια οπή για τον προβολέα κουκκίδων.

Σχήματα που διέρρευσαν και εμφανίστηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα αποκάλυψαν ότι οι εγκοπές θα είναι μεγαλύτερες από ό,τι πιστεύαμε νωρίτερα και ο ShrimpApplePro συμφωνεί. Έχουν μοιραστεί μια εικόνα που ανέβηκε σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με αυτή την εικόνα, η οπή θα έχει διάμετρο 5,631 mm, η οποία είναι περίπου τόσο μεγάλη όσο το άνοιγμα της κάμερας του iPhone 13 Pro. Οπότε, στην ουσία, είναι σαν η Apple να έχει μόλις αφαιρέσει τις άκρες που περιβάλλουν τα στοιχεία της εγκοπής και δεν φαίνεται ότι τα επιμέρους εξαρτήματα έχουν συρρικνωθεί. Φυσικά, οι εγκοπές θα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από την εγκοπή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην φαίνεται τόσο εκλεπτυσμένο όσο είχαν υποδείξει προηγούμενες ιδέες βασισμένες σε φήμες. 

Η Apple μάλλον θα κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα τον Σεπτέμβριο: το iPhone 14 6,1 ιντσών, το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Τα μοντέλα Pro είναι πιθανό να έχουν νέα κύρια κάμερα 48MP και σώμα από κράμα τιτανίου. Ολόκληρη η σειρά μπορεί να διαθέτει λεπτότερα εξογκώματα κάμερας και κυκλικά κουμπιά έντασης εμπνευσμένα από το iPhone 4 και πιθανότατα θα τροφοδοτείται από το φημολογούμενο chip A16 Bionic.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...