Jump to content

Τέλος στις αποστολές προϊόντων της Samsung στην αγορά της Ρωσίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλάζουν πολλές ισορροπίες μετά την εμπόλεμη κατάσταση στην πολιορκημένη Ουκρανία και μάλιστα η Samsung σταματά την αποστολή προϊόντων στην Ρωσία. Ο τεχνολογικός γίγαντας είπε ότι παρακολουθεί την “σύνθετη κατάσταση” και ότι δωρίζει 6 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, σε ανθρωπιστικές προσπάθειες στην Ουκρανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αναστολή που αφορά την αποστολή, επηρεάζει όλα τα προϊόντα της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των chips και άλλων καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών της.

Mε την διακοπή όλων των εξαγωγών προϊόντων της στη Ρωσία, η Samsung εντάχθηκε στην αυξανόμενη λίστα των εταιρειών που είχαν σταματήσει τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα. Η Apple διέκοψε όλες τις πωλήσεις προϊόντων ως απάντηση στην εισβολή και μάλιστα νωρίτερα έλαβε αίτημα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ουκρανίας Mykhailo Fedorov. Η εταιρεία περιόρισε επίσης το Apple Pay, απέσυρε τις εφαρμογές για τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης από το κατάστημά της και απενεργοποίησε τα δεδομένα κίνησης για τους χάρτες στην Ουκρανία για να αποφύγει να θέσει τους κατοίκους σε κίνδυνο. Η Microsoft ανέστειλε όλες τις νέες πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών και στη Ρωσία.

Ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας είναι η κορυφαία εταιρεία smartphones στη χώρα και έχει μερίδιο αγοράς 30%, σύμφωνα με στοιχεία της Counterpoint Research. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από το μερίδιο αγοράς 13% της Apple, από το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Επιπλέον, η Samsung έχει εργοστάσιο τηλεοράσεων στη Ρωσία, αν και δεν είναι σαφές εάν έχει σταματήσει επίσης την παραγωγή στο εργοστάσιο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...