Jump to content

Ιδού το νέο Xiaomi Watch S1 Active


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές smartphones κατασκευάζουν και smartwatches τα οποία έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τα κλασσικά ρολόγια θεωρούνται πλέον παρωχημένα. Εάν θέλετε ένα αξιόλογο νέο μοντέλο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Xiaomi Watch S1 που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2021 μαζί με τη σειρά Xiaomi 12. Τώρα έχει διαρρεύσει και μια sport έκδοση του ρολογιού με επισημάνσεις της παγκόσμιας έκδοσης των τηλεφώνων της σειράς 12.

Το Xiaomi Watch S1 Active φέρει ένα στεφάνι με εξαγωνική σχεδίαση. Επίσης, τα δύο κουμπιά στο πλάι είναι πλέον χαμηλότερα και με διαφορετικό μέγεθος. Υπάρχει επίσης ένα υπερυψωμένο τμήμα μεταξύ τους, όλα αυτά για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τυχαίας πίεσης ενός κουμπιού στην περιχειρίδα σας.

Όπως είναι φυσικό, σε αυτό το ρολόι δεν θα υπάρξουν δερμάτινα λουράκι, αλλά εναλλάξιμα λουριά σιλικόνης. Τα κουμπιά φέρουν τις ετικέτες “Home” και “Sport”, δύο ακόμη ετικέτες (“Active” και “Outdoors”) βρίσκονται στην άλλη πλευρά του ρολογιού.

Το αρχικό ρολόι S1 διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, οθόνη κρυστάλλου ζαφείρι και 5 ATM αντοχή στο νερό. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς το Xiaomi Watch S1 Active θα βασιστεί σε αυτό για να προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Οι πιθανότητες είναι ότι το νέο μοντέλο Active θα κυκλοφορήσει στην ίδια εκδήλωση που θα γίνει η ανακοίνωση της σειράς Xiaomi 12 όσον αφορά την παγκόσμια διάθεσή της. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν πολλά να δούμε, άλλωστε τα Xiaomi 12, 12 Pro και 12X είναι ήδη επίσημα στην Κίνα. Παρατηρήστε ότι υπάρχει μια ετικέτα 5G δίπλα στην Xiaomi, όλα τα άλλα φαίνεται να είναι ίδια. Παρατηρούμε επίσης την απουσία της επιλογής πράσινης δερματίνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο των Κινέζων πελατών.

Οι πιθανές τιμές για την σειρά Xiaomi 12

Χθες, μια δεύτερη διαρροή επιβεβαίωσε την ευρωπαϊκή τιμολόγηση του Xiaomi 12 και της σειράς και ειδικότερα το μοντέλο vanilla θα κοστίζει 900 €, το 12 Pro θα αγγίζει τα 1.100 €, ενώ το 12X θα είναι φθηνότερη εναλλακτική στα €600 έως €700. Η παγκόσμια διαθεσιμότητα της σειράς Xiaomi 12 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου, αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα αυτήν την ημερομηνία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...