Jump to content

Εγκαινιάστηκε το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινίασαν ένα ακόμη Xiaomi Store, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος 1 & Κανάρη στο Κολωνάκι. Το νέο κατάστημα, που περιμένει τους Xiaomi Fans, είναι το 4ο Xiaomi Store στην Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία την οποία αποδίδει η εταιρεία στη χώρα μας και συμβαδίζει με το όραμά της να καταστήσει την καινοτομία προσιτή σε όλους.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έγινε βάσει του νέου «ΙοΤ concept» της Xiaomi, το οποίο έκανε «πρεμιέρα» σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τον περασμένο μήνα, στο κατάστημα στο River West του Αιγάλεω.

Το concept προσφέρει μια εμπλουτισμένη, διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες, μέσα από την οποία μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις έξυπνες συσκευές του οικοσυστήματος της Xiaomi. Το κατάστημα θα λειτουργεί και ως σημείο παράδοσης προϊόντων για service και παραλαβής αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου με την παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Alexander Zhang, Country Manager της Xiaomi στην Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε: “Η σχέση της Xiaomi με την Ελλάδα ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία – γεγονός που επισφραγίζεται με τη δημιουργία ενός ακόμη, αναβαθμισμένου και πολύ λειτουργικού, πιστεύουμε, καταστήματος στην καρδιά της Αθήνας. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό το νέο  ΙοΤ concept store, το οποίο θα βοηθήσει τόσο τους Xiaomi Fans, όσο και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσουν με έναν ιδιαίτερα διαδραστικό τρόπο όλα τα smart προϊόντα του προηγμένου οικοσυστήματος της εταιρείας μας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών και, ταυτόχρονα, να την κάνουν διασκεδαστική και απολαυστική. Με την ευκαιρία του νέου καταστήματος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές σε όλη την  Ελλάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Xiaomi και την κορυφαία θέση στην οποία έχουν φέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως  την Info Quest Technologies, που είναι ο επίσημος διανομέας μας σε Ελλάδα και Κύπρο και συμβάλλει αποφασιστικά  στην επίτευξη των κοινών στόχων μας“.

Ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies δήλωσε: «Η εταιρεία μας επί 40 χρόνια είναι προσανατολισμένη στην ευρύτερη δυνατή διάχυση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από όλους. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη Xiaomi και η επένδυσή μας στη δημιουργία των Xiaomi Stores συνάδει με το όραμά μας να δημιουργήσουμε μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας ένα μέλλον καλύτερο για όλους».

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...