Jump to content

Για την καταπολέμηση της έλλειψης chip, η Bosch επενδύει άλλα 296 εκατομμύρια δολάρια


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάζει το χέρια βαθιά στην τσέπη η Bosch και αυξάνεται το budget επενδύσεων για την παραγωγή ημιαγωγών προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή παρά την συνεχιζόμενη έλλειψη chips. Η εταιρεία προσθέτει επιπλέον 296 εκατομμύρια δολάρια, πάνω από τα 473 εκατομμύρια δολάρια που είχε ήδη δεσμευτεί να δαπανήσει.

Το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου του περασμένου έτους διατέθηκε για τη νέα εγκατάσταση της Bosch στη Δρέσδη, με περίπου 57 εκατομμύρια δολάρια να προορίζονται για το Reutlingen, κοντά στη Στουτγάρδη, όπου η Bosch ξεκίνησε την παραγωγή τον Δεκέμβριο. Αυτή η νέα χρηματοδότηση θα πάει σχεδόν αποκλειστικά στο Reutlingen για τη δημιουργία νέου χώρου παραγωγής και συνολικά 44.000 τετραγωνικών μέτρων σύγχρονου χώρου από τώρα έως το 2025, μια κίνηση που κάνει η εταιρεία ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για ημιαγωγούς και μικρο-ηλεκτρομηχανικά συστήματα ( MEMS) αισθητήρες τόσο στην αγορά αυτοκινήτων όσο και στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

“Η Bosch είναι ήδη κορυφαίος κατασκευαστής chip για εφαρμογές αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Markus Heyn, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bosch και πρόεδρος του επιχειρηματικού τομέα Mobility Solutions και συνέχιζε λέγοντας πως θέλουν να εδραιωθούν καλά στον χώρο!

Η Bosch σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει μια υπάρχουσα εγκατάσταση τροφοδοσίας, κατασκευάζοντας ένα επιπλέον κτίριο για συστήματα τροφοδοσίας μέσων. Η νέα περιοχή παραγωγής θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 2025.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...