Jump to content

Μεγάλη διαρροή του Poco X4 Pro 5G επιβεβαιώνει κάμερα 108MP και chip SD695


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ταξίδι με γεμάτες αποσκευές ετοιμάζεται να κάνει η Poco για να επισκεφθεί το φετινό MWC 2022 και στο μεγάλο αυτό event αναμένουμε να δούμε νέα smartphones, συμπεριλαμβανομένου του Poco M4 Pro (έκδοση  LTE) και του Poco X4 Pro 5G. Ωστόσο, η Amazon France δεν μπορούσε να περιμένει άλλη μια εβδομάδα και κυκλοφόρησε από σήμερα το πλήρες φύλλο προδιαγραφών και μερικές εικόνες του τηλεφώνου.

Εξετάζοντας προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, θα διακρίνει εύκολα ο καθένας μας ότι είναι το Redmi Note 11 Pro 5G αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα της Poco.

Κύρια χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται για το Poco X4 Pro 5G είναι η τοποθέτηση ενός chipset Snapdragon 695 και η ενσωματωμένη οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το πίσω μέρος φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 108MP και ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP μαζί με μια macro κάμερα 2MP.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Poco X4 Pro 5G είναι 5.000 mAh, ενώ η φόρτιση φτάνει στα 67 W, επιτυγχάνοντας πλήρη φόρτιση σε 41 λεπτά. Αναμένουμε ότι το Poco X4 Pro 5G θα είναι διαφορετικό από το Redmi Note 11 Pro με έναν προσαρμοσμένο launcher της Poco πάνω από το MIUI 13, βασισμένο στο Android 11.

Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων να πούμε πως η Amazon παρουσίασε το Poco με αποθηκευτικό χώρο 256 GB, αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμες και σε άλλες εκδόσεις.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...