ccypruss000 Δημοσιεύτηκε February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2022 Εδω θα γινονται οι συζητησεις για τα αξεσουαρσ των συσκευων μας. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisyrosyros Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Ποια ζελατίνα σε συνδυασμό με θήκη προτείνετε για S22 ultra?γιατι στις προηγούμενες συσκευές που είχα η θήκη πετούσε την ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Samsung clear view cover + Whitestone dome tempered glass για το S22 ultra. Τα έχω όλα πλην του κινητού το οποίο περιμένω από μέρα σε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Τα εξουσιοδοτημενα centers της Samsung, περνάνε ζελατίνα στην οθόνη όπως γινόταν με την σειρά 20? (Λογικά και με την 21?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Ας ζωντανεψουμε λιγο το νημα. Επιβεβαιωνω οτι το whitestone glass στο 22 ultra καθεται μια χαρα σε επισημες θηκες (δερματινη και flip) της Samsung, οπως και σε ολες της spigen και της UAG (Monarch, pathfinder). Εχω διαβασει οτι "ενοχλει" σε καποιες supcase. Εξαιρετικη εφαρμογη και αισθηση το whitestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Τελικα κατεληξα να αγοράσω το s22ultra (ηθελα το s21ultra λογω εμφάνισης) αλλά παρουσιαστηκε ευκαιρια κ λογω του ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο, το πηρα.. 4 χρονια εχω να αλλαξω συσκευη ενω παλιοτερα μια ναυαρχίδα κάθε 6μηνο.Θελω να σας ρωτήσω το εξής :Έχω στο αυτοκίνητο ασύρματη βάση γρήγορης φόρτισης 15w αλλα το κινητο δεν κανει γρήγορη φόρτιση. Το αντιθετο θα ελεγα > εξαιρετικά αργει. Μηπως χρειάζεται να αλλαξω τον φορτιστη που μπαίνει στον αναπτηρα με αυτον τον γρηγορο της samsung τον τελευταίο? Το καλώδιο χρειάζεται και αυτο αλλαγη και αν ναι ποιο προτείνετε εσεις?Ο φορτιστης μου ειναι 3.4Α γρηγορης φορτισης και το καλωδιο μου 2Α.Τα συγκεκριμένα στο s9+ φορτιζαν πολυ γρήγορα.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. June 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2022 Καλησπερα, παραγγειλα ενα S22 Ultra και θελω να παρω θηκη + ζελατινα Απο το κυριο νημα ειδα για ζελατινα προτεινουν αυτη απο αμαζον γερμανιας και απο θηκες θα παρω μαλλον την Spigen Liquid Air και μια Caseology Parallax Case Εχει καποιος εντυπωσεις απο τα παραπανω προιοντα ή αλλες προτασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 (edited) Delete Edited February 10, 2024 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts