Jump to content

Αποκαλύφθηκαν τα νέα Red Magic 7 και 7 Pro με κάμερα UD και βελτιωμένη ψύξη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Δίψα” για μεγαλύτερη ισχύ φέρνει η νέα σειρά Red Magic 7 και υπόσχεται να σας καλύψει σε ιδιαίτερα ακραία σενάρια! H Nubia παρουσίασε τα νέα μοντέλα της και μάλιστα η έκδοση Pro είναι το πρώτο τηλέφωνο gaming με κάμερα κάτω από την οθόνη. Παράλληλα εμφανίστηκε και το νέο προσαρμοσμένο chip “Red Core 1”, το οποίο είναι αφιερωμένο στον χειρισμό ορισμένων εργασιών που σχετίζονται με το απαιτητικό gaming.

Το βελτιωμένο σύστημα ψύξης  ICE 8 διαθέτει ανεμιστήρα, που περιστρέφεται στις 20.000 rpm όπως και πριν, ωστόσο, η nubia πρόσθεσε έναν “αγωγό αέρα canyon”, ο οποίος συνδέεται με μια δεύτερη είσοδο αέρα. Έτσι λοιπόν υπάρχει μια αύξηση ροής αέρα κατά 35% σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές και βοηθά να διατηρείται το chipset κατά 3ºC χαμηλότερα από πριν. Ο μεταλλικός αεραγωγός είναι υπεύθυνος για τους 2,4ºC αυτής της βελτίωσης.

Όλα αυτά επικεντρώνονται στη διατήρηση της λειτουργίας του Snapdragon 8 Gen 1 όσο το δυνατόν σε πιο δροσερό περιβάλλον για να διατηρήσει τις συχνότητες CPU και GPU σε υψηλά επίπεδα.

Πάνελ οθονών με βελτιώσεις σε πολλά σημεία!

Τόσο το απλό Red Magic 7 και η παραλλαγή Pro διαθέτουν πάνελ AMOLED 6,8 ιντσών, ανάλυση 1.080 x 2.400 px (20:9), βάθος χρώματος 10 bit και πλήρη κάλυψη DCI-P3. Η οθόνη του μοντέλου Pro είναι πιο φωτεινή, 700 nits έναντι 600 nits. Πιο σημαντικό όλων είναι ότι οι νέες οθόνες φέρουν ρυθμό δειγματοληψίας αφής που φτάνει τα 960 Hz με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz. Είναι ενδιαφέρον ότι το μοντέλο vanilla προσφέρει χαμηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας αφής, 720 Hz, αλλά υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, 165 Hz.

Tα φυσικά πλήκτρα τύπου gaming έχουν βελτιωθεί στα 500 Hz (ήταν 450 Hz στην προηγούμενη γενιά), που σημαίνει ότι ο ρυθμός απόκρισης είναι τόσο χαμηλός που αγγίζει τα 7,4 ms. Αυτή είναι μια από τις αρμοδιότητες του chip Red Core 1, το οποίο ασχολείται επίσης με τη βελτίωση του ήχου και των κραδασμών, καθώς και τα εφέ φωτισμού του παιχνιδιού.

Ο σχεδιασμός εμπρόσθιων καμερών απλά μοναδικός!

Στο Red Magic 7 Pro υπάρχει κάμερα κάτω από την οθόνη και αξιοποιεί μια διάταξη pixel τρίποδων και καλωδίωση σε σχήμα κύματος για να διατηρεί τη διαφάνεια όσο το δυνατόν υψηλότερη. Το vanilla Red Magic 7 απλώς τοποθετεί την μπροστινή κάμερα στο επάνω πλαίσιο.

Υπάρχει και αναβάθμιση της εφαρμογής Red Magic Studio που επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε ασύρματα την οθόνη στα 120 Hz. Εάν θέλετε περισσότερα, με έναν προσαρμογέα HDMI ή μια έξοδο βίντεο USB-C μπορείτε να λάβετε έξοδο έως και 165 Hz σε μια συμβατή οθόνη. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε gameplay στα 120 Hz (σε μορφή H.264 1080p).

Και τα δύο τηλέφωνα κυκλοφορούν με το Red Magic 5.0 που βασίζεται στο Android 12 με ορισμένες τροποποιήσεις για μείωση του χρόνου απόκρισης και βελτίωση της απόδοσης. Το Red Magic Game Space θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα πλήκτρα για κάθε παιχνίδι καθώς και να συντονίσετε το τηλέφωνο για απόδοση ή αντοχή μπαταρίας.

Περί φόρτισης, το μοντέλο Pro φορτίζει με 135 W και μπορεί να γεμίσει πλήρως την μπαταρία των 5.000 mAh σε 15 λεπτά. Ο ανεμιστήρας φροντίζει ώστε η θερμότητα που προκύπτει να διατηρείται υπό έλεγχο όσο αυτό συμβαίνει. Το τηλέφωνο vanilla δεν είναι καθόλου “αδύναμο”, έχει φόρτιση 120 W που γεμίζει την μπαταρία 4.500 mAh σε 17 λεπτά. Παρεμπιπτόντως, και τα δύο τηλέφωνα διατίθενται με φορτιστές USB-C 165W.

Μιλάμε για cooler άλλου επιπέδου!

Εσωτερικά ο ανεμιστήρας ψύξης να προσθέσουμε πως μπορεί να περιστρέφεται πολύ γρήγορα, αλλά δεν κάνει πολύ θόρυβο – 28 dB. Μειώνει τη θερμοκρασία του πυρήνα της CPU κατά 16ºC (60,8ºF) και εξασφαλίζει σταθερή απόδοση σε μεγάλες περιόδους gaming. Δεν το κάνει μόνο του, το ICE 8.0 διαθέτει μια δομή ψύξης εννέα στρωμάτων που περιλαμβάνει “Σύνθετο Υλικό Διάχυσης Θερμότητας Φάσης”, ένα νέο θερμικά αγώγιμο τζελ, θάλαμο ατμών και φύλλο γραφίτη.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το νέο εξάρτημα Turbo Cooler προσθέτει έναν εξωτερικό ανεμιστήρα που βελτιώνει την απαγωγή θερμότητας κατά 17%, ενώ είναι 3 dB πιο αθόρυβο από τα ανταγωνιστικά αξεσουάρ. Όλα με εφέ φωτισμού RGB.

Το Red Magic 7 θα κυκλοφορήσει σε Cyber ​​Neon, Night Knight και Deuterium Transparent Edition. Τα δύο πρώτα έχουν οπίσθιο φωτισμό RGB για το λογότυπο Red Magic. Η Deuterium Transparent Edition προσθέτει φωτισμό RGB και στον ανεμιστήρα.

Το μοντέλο Pro διατίθεται σε εκδόσεις Cyber ​​Neon, Polar Black Night και Deuterium Blade Transparent Editions.

Τα δύο τηλέφωνα Red Magic θα προπαραγγελθούν στην Κίνα από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους στις 21 Φεβρουαρίου. Οι παγκόσμιες εκδόσεις και των δύο τηλεφώνων θα ανακοινωθούν στις 22/2 με ανοιχτές προγραμματισμένες πωλήσεις για τις 10 Μαρτίου. Η παγκόσμια τιμολόγηση θα αποκαλυφθεί σύντομα, εν τω μεταξύ, εδώ είναι οι τιμές για την Κίνα:

  • Red Magic 7 (8/128 GB) – 4.000 CNY.
  • Red Magic 7 (12/256 GB) – για 4.900 CNY.
  • Red Magic 7 Pro (12/128 GB) θα ξεκινά από 4.700 CNY (740$/650€/55.500 ₹). Οι εκδόσεις Deuterium Blade θα διατίθενται σε δύο διαμορφώσεις: 12/256 GB (5.300 CNY) και 18 GB/1 TB (7.500 CNY).

Το νέο Turbo Cooler (σε γκρι ή διαφανές) θα πωλείται για 200 CNY, το συνηθισμένο Red Magic Magnetic Cooler αγγίζει τα 300 CNY.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...