Jump to content

Ιδού το νέο OnePlus Nord CE 2 5G με Dimensity 900 και φόρτιση 65W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι περισσότερο από μισό χρόνος έχει μεσολαβήσει από την εμπορική κυκλοφορία του Nord 2 5G. Το OnePlus Nord CE 2 5G, όπου το CE σημαίνει Core Edition, είναι μια επανέκδοση του Nord 2 5G με νέα εμφάνιση.

Διατηρείται και στο νέο μοντέλο η οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών των 90Hz του Nord 2 και μπαταρία 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 65W SuperVOOC, αλλά συνοδεύεται από chipset Dimensity 900 5G.

Το Nord CE 2 5G είναι ελαφρώς πιο αδύνατο με πάχος 7,8 mm, ωστόσο καταφέρνει να προσθέσει μια υποδοχή ακουστικών και μια υποδοχή κάρτας microSD που έλειπαν και στα δύο προηγούμενα Nord 2. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα επανασχεδιασμένο υπο-πλαίσιο κάμερας με μια κύρια κάμερα 64MP μαζί με ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα των 8MP και macro-κάμερα 2MP. Η k;amera selfie εδώ είναι sta 16MP αντί για αυτή των 32MP που συνηθίσαμε στο Nord 2.

Επιπροσθέτως, να πούμε πως το chipset Dimensity 900 της MediaTek συνδυάζεται με 6 GB ή 8 GB RAM, ενώ ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος έχει οριστεί στα 128 GB, αν και μπορείτε να επεκτείνετε μέσω της υποδοχής microSD. Από πλευράς λογισμικού καλύπτεται από το Android 11 με το OxygenOS 11.3.

Το OnePlus Nord CE 2 5G διατίθεται σε χρώματα Grey Mirror και Bahama Blue. Η βασική έκδοση 6/128 GB κοστίζει 23.999 INR/349 €/299 £. Οι ανοιχτές πωλήσεις στην Ινδία ξεκινούν στις 22 Φεβρουαρίου ενώ αυτές στην Ευρώπη ξεκινούν στις 10 Μαρτίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...