Jump to content

s21 fe vs s21 vs 21+ 8/256

modechristo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά , μιας και τα κινητά αυτά πάνω κάτω έχουν την ίδια τιμή με ακριβότερο το s21 plus.
Ποιό θα πρωτείνατε σαν overall καλύτερη λύση και σε σχέση πάντα με την τιμή?

Το 21+ περα των 100 ευρω πανω στη τιμη ειναι και το πιο ογκωδες. Επισης το πιο "premium" αν σ ενδιαφερει το γυαλι κατω απ τη θηκη που θα του φορας. Πρακτικα εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας και το UWB για οποιον του ειναι χρησιμο.

Η πραγματικη συγκριση ειναι στην ιδια σχεδον τιμη του 21 & 21FE. Ο snap φετος εκανε τη διαφορα μονο στη gpu. Αν παιζεις βαρια παιχνιδια πας προς τα κει. 

Καμερες συνολικα εχει καλυτερες το 21. Δακτυλικο εχει καλυτερο το 21 (και σε καλυτερη θεση). Haptics εχει καλυτερα το 21. Μεγεθος σχεδον ιδιο. Μπαταρια μεγαλυτερη μεν το FE αλλα στη πραξη δεν αποδυκνυεται να κραταει παραπανω (οπως κραταει το Plus). Αν ηταν πανω απο 100 ευρω η διαφορα μεταξυ τους τοτε ειχε νοημα η επιλογη στο FE.  

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

• 3 weeks later...

Εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει, με το τι θέλει ο καθένας.

Και τα δυο κινητά, έχουν πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα,  αλλού το ένα και αλλού το άλλο.

Προσωπικά μόλις παρήγγειλα το Samsung Galaxy S21 FE 5G  8GB / 256GB, στα 535 ευρώ

Γιατί; με ενδιαφέρει το πιο συμμαζεμένο μέγεθος, συν πως είναι και πιο ελαφρύ και έρχεται με Android 12, One UI 4 που σημαίνει πως θα πάρει μέχρι και Android 16!

Επίσης πολύ σημαντικό, είναι τουλάχιστον την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, 155 ευρώ φθηνότερο, από το Samsung Galaxy S21+ !!!

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

On 8/3/2022 at 6:36 ΜΜ, kakos said:

Εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει, με το τι θέλει ο καθένας.

Και τα δυο κινητά, έχουν πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα,  αλλού το ένα και αλλού το άλλο.

Προσωπικά μόλις παρήγγειλα το Samsung Galaxy S21 FE 5G  8GB / 256GB, στα 535 ευρώ

Γιατί; με ενδιαφέρει το πιο συμμαζεμένο μέγεθος, συν πως είναι και πιο ελαφρύ και έρχεται με Android 12, One UI 4 που σημαίνει πως θα πάρει μέχρι και Android 16!

Επίσης πολύ σημαντικό, είναι τουλάχιστον την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, 155 ευρώ φθηνότερο, από το Samsung Galaxy S21+ !!!

καλησπέρα απο πού το παρήγγειλες?

23 ώρες πριν, modechristo said:

καλησπέρα απο πού το παρήγγειλες?

από το μαγαζί παρακάτω. το παρήγγειλα πριν δυο μέρες και λογικά σύντομα θα το έχω. 

η ενημέρωση με email και sms από το μαγαζί ειναι συνεχής. 

μόλις το έχω στα χέρια μου θα ενημερώσω. 

https://electrolleti.gr/shop/877442

Το έχω παραλάβει, η διαδικασία κράτησε δυομιση ημέρες, από την παραγγελία μέχρι να το παραλάβω.

Στην τιμή των 535 ευρώ είναι και τα μεταφορικά.

Μόλις το παρέλαβα και πριν το ανοίξω, πήρα τηλέφωνο την samsung και έδωσα το IMEI.

για να μάθω λεπτομέρειες. 

Μου είπαν πως είναι για την ευρωπαική αγορά, μου είπε 6-7 χώρες, δεν ήταν η χώρα μας μέσα σ αυτές, δεν έχει καμία σημασία.

Το συγκεκριμένο το δικό μου, κατασκευάθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, πριν από λιγότερο από ένα μήνα δηλαδή.

Ήταν να πουληθεί στην αγορά της Τσεχίας,  προφανώς για αυτό είναι πιο φθηνό, κάτι έχει να κάνει με φπα, δασμούς, δε ξέρω ακριβώς. 

Και βέβαια το πιο σημαντικό, έχει κανονικά εγγύηση δυο χρόνια στην Eλλάδα από το επίσημο σέρβις της samsung. 

Edited by kakos