Jump to content

To ZTE Nubia Z40 Pro θέλει να γίνει ο "Βασιλιάς των πορτραίτων"!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγά-σιγά η ZTE κερδίζει όλο και περισσότερο “έδαφος” στην αγορά των smartphones και φέτος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τρεις κορυφαίες σειρές: Nubia Red Magic 7, ZTE Axon 40 και Nubia Z40. Ως μέρος αυτής της σειράς, θα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα smartphone με Snapdragon 8 Gen 1. Θα είναι τα Nubia Red Magic 7 και Nubia Red Magic 7 Pro, Nubia Z40 Pro και ZTE Axon 40. Κάθε ένα από τα νέα προϊόντα θα έχει τα δικά του διακριτικά χαρακτηριστικά και ένα από αυτά σίγουρα θα επιδεικνύει μια προηγμένη κάμερα.

Μιλώντας για το Nubia Z40 Pro, η εταιρεία θεωρεί πως σύντομα αυτό το νέο της μοντέλο θα βραβευτεί για την κάμερα πορτραίτου με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 35 mm. Ο ισχυρισμός της ZTE είναι ότι ο αισθητήρας συλλαμβάνει 80% περισσότερο φως, προσφέρει 78% αύξηση στην ευκρίνεια και 35% μείωση του θορύβου. Θα υπάρχει επίσης ένα οπτικό στέλεχος και άμεση εστίαση, η ταχύτητα του οποίου είναι 70% υψηλότερη από αυτή που προσφέρουν άλλες λύσεις.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Nubia Z40 Pro θα είναι η παρουσία του πιο πρόσφατου αισθητήρα Sony IMX787 50 MP και θα είναι το πρώτο smartphone με αυτόν τον προηγμένο αισθητήρα. Πρόκειται για έναν μεγάλο αισθητήρα 1/1,3 ιντσών, ο οποίος έχει επίσης μεγάλο διάφραγμα f/1,6.

Η Nubia παρουσίασε τα smartphone Red Magic 6 και Red Magic 6 Pro τον Μάρτιο του περασμένου έτους και τώρα ο Κινέζος κατασκευαστής επιβεβαίωσε ότι η παρουσίαση της σειράς Red Magic 7 θα γίνει νωρίτερα, στις 17 Φεβρουαρίου.

Επιβεβαιώθηκαν ήδη πολλά specs του τηλεφώνου

Η κινεζική ρυθμιστική αρχή 3C επιβεβαίωσε ότι η νέα ναυαρχίδα Red Magic με δυνατότητα 5G θα συνοδεύεται από φορτιστή 165 W. Το Red Magic 7 έχει ήδη πιστοποιηθεί από την TENAA στην Κίνα, οπότε γνωρίζουμε ότι αυτό το smartphone θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Ακόμη, η συσκευή μάλλον θα λάβει οθόνη OLED 6,8 ιντσών με υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως και 165 Hz. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της οθόνης. Το τηλέφωνο θα λάβει έως και 18 GB μνήμης RAM και 1 TB μνήμης flash, καθώς και μια κύρια κάμερα 64MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...