Jump to content

Κύρια κάμερα 64MP Sony IMX686 για το Redmi K50 Gaming Edition


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή η εβδομάδα αλλά και οι επόμενες μέχρι να τελειώσει ο Φεβρουάριος, είναι “full” από εκδηλώσεις και τώρα υπάρχει νέο teaser του επερχόμενου Redmi K50 Gaming Edition το οποίο προέρχεται από την Redmi και αποκαλύπτει τον κύριο και τον μπροστινό αισθητήρα κάμερας του K50 Gaming Edition!

Το νέο teaser αποκάλυψε ότι η προαναφερθείσα συσκευή αποκτά έναν αισθητήρα Sony IMX686 64MP για την κύρια κάμερα. Ο αισθητήρας προσφέρει μέγιστη ανάλυση 9248 x 6944 pixel και προσφέρει μέγεθος pixel από 0,8 μm έως 1,6 μm (binning pixel). Η Redmi κυκλοφόρησε επίσης ένα δείγμα εικόνας που τραβήχτηκε από την κύρια κάμερα του Redmi K50 Gaming Edition.

Η Redmi παρουσίασε επίσης τις λεπτομέρειες της μπροστινής κάμερας του K50 Gaming Edition, το οποίο αποκαλύπτεται ότι είναι ένας αισθητήρας Sony IMX596 20MP. Στα νέα χαρακτηριστικά της μπροστινής κάμερας περιλαμβάνεται η υποστήριξης τεχνητής νοημοσύνης της Xiaomi για καλύτερες selfies.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το Redmi K50 Gaming Edition θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED 6,67 ιντσών 2400 x 1080p με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480 Hz. Θα διαθέτει επίσης προστασία Gorilla Glass Victus.

Περί των λοιπών του χαρακτηριστικών, η συσκευή θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm  Snapdragon 8 Gen 1, διαθέτει περιοχή ψύξης VC 4860 mm² και είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που είναι εξοπλισμένκ με κινητήρα υπερ-ευρείας ζώνης CyberEngine.

Στο τμήμα κάμερας, θα υπάρχει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα Sony IMX686 64MP. Οι άλλοι δύο αισθητήρες στο πίσω μέρος διαφημίζονται ότι είναι ο αισθητήρας OmniVision OV13B των 13MP και ένας τριτογενής φακός 2MP. Στην μπροστινή πλευρά, θα υπάρχει ένας αισθητήρας 20MP για λήψη selfies και βιντεοκλήσεων.

Το τηλέφωνο φέρεται να διαθέτει φυσικά μαγνητικά πλήκτρα και δύο στερεοφωνικά ηχεία συντονισμένα από την JBL. Θα υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος στο πλάι για ασφάλεια. Είναι πιθανό να τρέχει το πιο πρόσφατο  λειτουργικό σύστημα Android 12  με το νέο MIUI 13. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.700 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120 W. Το τηλέφωνο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα καλά τα βάζει σε Redmi σειρά που δεν έρχεται εδώ ποτέ!!! Ναι όντως, το μόνο Redmi με ois ήταν το K30. Κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει και στη σειρά Note pro 8, 9, 10 και 11. Αυτές που έρχονται εδώ δηλαδή. Να βάλουν ois δηλαδή. Τόσο ακριβό είναι;...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...