Jump to content

Τα Samsung Galaxy S22 και S22+ υποστηρίζουν μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης 48Hz-120Hz, όχι 10-120Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσφάτως η Samsung ανανέωσε τον στόλο της σειράς Galaxy S και έτσι γνωρίσαμε τα ισχυρά και βελτιωμένα S22,S22+ και S22 Ultra. Στο αρχικό της Δελτίο Δύπου, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είχε στείλει στα μέσα ενημέρωσης ότι τα Samsung Galaxy S22 και S22+ ήταν εξοπλισμένα με οθόνες Dynamic AMOLED 2X 10~120Hz. Ωστόσο, 3 ημέρες αργότερα, η Samsung άλλαξε σιωπηλά τις λεπτομέρειες του Δελτίου Τύπου, δηλώνοντας τώρα ότι τα Samsung Galaxy S22 και S22+ ήταν εξοπλισμένα με οθόνες Dynamic AMOLED 2X 48-120Hz.

Τα νέα προήλθαν από τον χρήστη του Twitter, Ross Young, ο οποίος παρατήρησε ότι η εταιρεία είχε αλλάξει τις λεπτομέρειες των Galaxy S22 και S22+ στο προωθητικό υλικό μάρκετινγκ 2 ημέρες μετά την κυκλοφορία. Από όσα είχε συγκεντρώσει, είχε παρατηρήσει ότι σε παλαιότερα teaser και άλλο σχετικό υλικό μάρκετινγκ της Samsung, αναφερόταν ότι τόσο το Samsung Galaxy S22 όσο και το S22+ ήταν εξοπλισμένα με οθόνες μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης 10-120Hz, αλλά στο νέο υλικό  που δημοσίευσε η εταιρεία, το Galaxy S22 και το S22+ είναι εξοπλισμένα μόνο με οθόνες μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης 48Hz-120Hz, όπως και τα S21 και S21+ του περασμένου έτους.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται επίσης περαιτέρω μέσω συγκρίσεων μεταξύ του τρέχοντος ιστότοπου Newsroom της Samsung για τα  Galaxy S22 και Galaxy S22+ και της αρχειοθετημένης έκδοσης του εν λόγω ιστότοπου μέσω του Internet Wayback Machine.

Η αλλαγή έγινε αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες στις 10 Φεβρουαρίου και για τα δύο τηλέφωνα σε πολλές αγορές, όπως στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στη Νοτιοανατολική Ασία. Η εσφαλμένη επισήμανση των προδιαγραφών της οθόνης έχει φτάσει και στο ευρύ κοινό, καθώς πολλά τεχνολογικά κανάλια έχουν ανεβάσει τα hands-on βίντεό τους, αναφέροντας ότι και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνες ρυθμού ανανέωσης 10-120Hz, ενώ στην πραγματικότητα, τα S22 και S22+ υποστηρίζουν μόνο 48-120Hz.

Στην πραγματικότητα, αρκετοί χρήστες είχαν ήδη ανησυχίες σχετικά με το ότι τα Samsung Galaxy S22 και S22+ είχαν χειρότερη διάρκεια μπαταρίας από τους προκατόχους τους, καθώς τα S22 και S22+ διαθέτουν μόνο μπαταρίες 3700mAh και 4500mAh αντίστοιχα, ενώ τα S21 και S21+ ήταν εξοπλισμένα με μεγαλύτερες μπαταρίες 4000mAh και 480mAh.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...