Jump to content

Η Samsung συνεργάζεται με την LumaFusion για να "χτυπήσει" το iPad


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα πήγαν μια χαρά, η Samsung παρουσίασε το τελευταίο και καλύτερο tablet της — το Galaxy Tab S8 Ultra και είναι από τους λίγους κατασκευαστές Android που τολμούν να συναγωνιστούν το iPad με ένα εξαιρετικά ισχυρό tablet.

Γιατί άραγε οι χρήστες και ιδίως οι επαγγελματίες τρέφουν μια ιδιαίτερα αγάπη στο iPad; H απάντηση που θα λάβετε από πολλούς είναι ότι σε αυτή την φορητή συσκευή υπάρχουν πολλές δημιουργικές εφαρμογές και πολλοί έλκονται προς αυτό το tablet, την πρότασης της Apple.

“Δύο μπορούν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι”, λέει η Samsung. Στο πρώτο Unpacked για το 2022, η Samsung ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τη LumaFusion για να φέρει την εφαρμογή στη σειρά Galaxy Tab S8, βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί στην πλατφόρμα Android.
Το LumaFusion είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για κινητά και θεωρείται ως αντικατάσταση του Final Cut για iPad που φημολογήθηκε αλλά δεν έφτασε ποτέ. Και ναι, το μόνο κακό με το LumaFusion είναι ότι είναι αποκλειστικό για iOS και iPadOS. Λοιπόν, όχι πια!

Τώρα που η Samsung φέρνει το LumaFusion στα tablet της, ελπίζουμε πως σιγά-σιγά ανοίγει η πόρτα και για άλλες Android συσκευές.

Ούτε είναι η πρώτη φορά μα ούτε και η τελευταία που ακούμε ότι η Samsung δείχνει ότι ενδιαφέρεται τέτοιους είδους εφαρμογές. Την εποχή που ο ήχος στο Android υστερούσε, η Samsung εισήγαγε ένα πρόγραμμα οδήγησης Professional Audio στα συστήματά της, επιτρέποντας στους μουσικούς να χρησιμοποιούν εφαρμογές ήχου σε πραγματικό χρόνο (όπως επεξεργαστές κιθάρας ή συνθεσάιζερ) με συσκευές Samsung.
Επιπλέον, με κύριο γνώμονα την παραγωγικότητα, η Samsung διατηρεί μια σταθερή συνεργασία με τη Microsoft, ώστε χρησιμοποιεί το OneDrive για να συγχρονίζει τα αρχεία σας σε συσκευές και υπολογιστές και έχει επεκτείνει τη λειτουργία Mobile Connect.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...